Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy vagy csak...

Miért van az, hogy vagy csak egy drasztikus étrendet tudok követni vagy zabálok?

Figyelt kérdés
Ha egy monoton diétát követek, akkor szuperül megtudom állni, hogy ne egyek mellé nem is kívánom egyáltalan. De onnantól kezdve h egyszer félre eszek mondjuk egy születésnapon egyszerűen nem tudok vissza állni. Nem megy az a bizonyos arany középút. Így azt érzem h 1lépés előre 2 lépés hátra :(
2015. ápr. 1. 22:24
 1/1 anonim válasza:

Érdekes módon nekem is ez volt a helyzetem. Az agyam egyik végletből csapott át a másikba.

Elkerültem üzleti egyetemre és sok minden megváltozott a fejemben. A végleteket most már úgy ismerem fel, mint a logikus gondolkodás hiányát , a félelmet, a kapkodást, stb. - Az ember már azt se tudja, mit csináljon, ezért lemegy a legaljára, hogy aztán ismét a csúcsra törjön. Ilyen az emberi természet : 1000x le, 1001x ismét fel. Nem rossz ez, csak az embernek tudnia kell ezt használni, különben tönkre teszi magát.

2015. ápr. 1. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!