Adipexel hány kilót lehet leadni 2 hónap alatt?

11:07 na látod. te a saját károdon tapasztaltad. ha a többi gyökérnek egy kis agya van akkor tanul az ilyen esetekből.
és kicsit korrigállak. amit testépítőshopokban kapsz legálisan attól nem kell félni nem káros! sem hatásukat sem mellékhatásukat nem lehet összehasonlítani a illegális szerekkel.

11:07 vagyok
1 éve szedtem az adipexet azóta már próbáltam pár legális zsírágetőt és olyan eredményt tudtam elérni mint az adipexszel, csak már van annyi eszem, hogy magasan tartom a fehérjebevitelt.Az adipex sem rosz, nem csak az étvágyat nyomja el, tényleg égeti a zsírt rendesen, csak tudni kellene azt is hazsnálni.

09.41
Te is képbe vagy nagyon.Az adipex micsinál? serkenti az anyagcserét, valamennyire növeli a vérnyomást, ezek által jobban ég a zsír.Az étvágyelnyomó hatása csak egy plusz dolog... Az utóbbi fél évben 30 kilót fogytam (nem az adipextől) és még élek, szal lehet több fogalmam van róla mint neked, hogy mi az a diéta, kardió.Félreértés ne essék, nem támgatom az adipexet, csak utálom a sok ilyen kis gyökeret, akiknek fogalmuk sincs semmiről, csak unatkoznak és azért írkálnak ide.
Adipex nélkül is le lehet fogyni!
Napi 6-8x-i étkezés
szénhidrát+fehérje
szénhidrát+fehérje
rost+fehérje
rost+fehérje
fehérje
fehérje
szénhidrátként (rízs a legjobb)
Fehérjeként (csirke és marhahúsok, vadak)
rost (zöldségek)
Változatos lehet. grammra pontosan mérni kell mindent. 2000 Ft egy digitális mérleg (1-5000g)
Napi minimum 40-50 perc nem intenzív testmozgás (95-110-es pulzussal) MÉRNI KELL! (pulzusmérő 500 HUF)
Legjobb: intenzív séta, alacsony tempójú aero edzés. NEM CARDIO!!! A cardió állóképességjavító, nem zsírégető!
Izomtömegnövelés és zsírégetés egyszerre nincs. Vagy ez vagy az. Nem bírom azokat akik fogyni akarnak és melette súlyzóznak. Lemegy 1 óra cardió vagy aerob, majd egy órát gyúr. Nem fog tőle fogyni, max vizet veszít!
JAH elfelejtettem!
Ha valaki adipexxel szeretne fogyni, nagyon kérem figyeljen arra, hogy megfelelő legyen a kalóriabevitel. Le kell nyomi azt az 1500-1800 kalóriát. Muszáj, mert a hatása az lesz, hogy a szénhidrát hiány miatt, a szervezet a fehérjét fogja energiává alakítani, azaz az izomtömeg jelentősen csökken.
Tartsa a diétát ahogy fent leírtam és éljen ezentúl mindig így. Az eredmény öröké fog tartani.
Ha napi 800 kcal-t visztek be, a szervezet reakciója a gyógyszer szedése után, hogy szénhidrátot fog raktározni, mert 3 hónapig keveset kapott. Felkészül a következő éhezésre. De ekkor sokkal jobban. 1 g zsír 4 kcal.azaz 1 kg-ot már 4000 kcal többletbevitellel fel lehet szedni, és mivel raktározásra áll rá a szervezet, kihasználja az utolsó molekula szénhidrát zsírrá alakítását is!
20 szemet szedtem be, az elején valóban nem volt étvágyam tőle, az elején...
Iszonyatos módon felpörgetett, éjszaka 20 percenként néztem a telefonom, hogy kelnem kell-e már - nem vicc! Meg tudtam volna inni egy vödör vizet egyszerre akár. Hirtelen, nagyon gyors szívverések jöttek rám naponta szer, 3szor. Ami a legrosszabb, hogy miután abba hagytam napokig olyan fáradtság volt rajtam, hogy állva el tudtam volna aludni a nap bármelyik szakában, semmi energiám nem volt. Bánom az egészet!
Remélem nem okozott a szervezetemben valami végleges kárt!
Olvastam itt pozitív tapasztalatokat, aki ajánlotta, 30 kilót adott le.
Ja, és 185 Ft-ért vettem darabját. Visszagondolva nem is tudom, hogy szedhetem be olyan gyógyszert, amit a neten megrendeltem és amit Magyarországon nem is forgalmaznak.
Soha többé!
Gondoltam megosztom Veletek és egy szó sem volt kamu. Csak a saját tapasztalat. Sikeres fogyást minden fogyni vágyónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!