Adipexel hány kilót lehet leadni 2 hónap alatt?

szia!
nekem, 10kg-t sikerült leadnom 2 hónap alatt.:)

Azért, mert nevetséges, hogy valaki 80 kilósan ilyen szarokhoz akar nyúlni. Ezeket a 250 kilós bálnáknak találták ki, akik életveszélyben vannak és valóban nem tudnak megmozdulni.
Ha én annak idején 110 kilósan (és mindez 160 centihez) meg tudtam mozgatni a seggem, akkor ennél 30 kilóval könnyebben nehogy már fogyasztószer kelljen.
A másik meg az, hogy ezzel a szeméttel rönkreteszik a szervezetükez. Tudom, hogy az ő dolguk, de hátha észbe kapnak, és mégsem mérgezik magukat.
Édes istenem, nyolcvan kilósan fogyasztószer...

Az a baj, hogy az Adipex csak az etvagyadat fogja elvenni, de a legtobb tulsulyos ember NEM azert eszik, mert ehes, hanem valamilyen fel nem dolgozott lelki serelem miatt a zabalasban talalja meg a komforterzetet. Tudom milyen, en is atmentem rajta anno. Inkabb eloszor nezz Magadba es OLDD MEG azt a konfliktushelyzetet, amit evessel probalsz elviselhetobbe tenni, dobald ki a sok szemetet az etrendedbol, talalj valamilyen sportot, amit szeretsz es CSINALD!! Tegyel a testednek egy szivesseget, hidd el, meg fogja halalni. Egy ido utan eletformava valik. En ezt valasztottam ahelyett, hogy mindenfele borzalmas bogyok, amiben azt sem tudom mi van tonkretegyek a szivemet, amire aztan ujabb bogyokat kell szednem, ha "elni" akarok. Most lehet, hogy elbagatelizalod, hogy "onpusztitas blabla", de csak egyszer fajjon a mellkasod es azt fogod kivanni bar soha ne probaltad volna ki. Nem okoskodni szerettem volna, nekem is boven van meg mit leadni, de ugy erzem, hogy elindultam egy uton es nem bantam meg. Az elejen meg pup volt a hatamon az edzes es a konditerem, de azota sokkal szivesebben megyek, minthogy megegyek pl 1 tabla csokit(regen ez pont forditva volt), nem hianyoznak az edessegek, sot meg a dohanyzas SEM!! Es senki ne mondja, hogy konnyen beszelek, mert az elejen rengeteget sirtam, borzalmas kondicioban voltam es kb egy percet nem birtam vegigkocogni, nem hogy barmi mast csinaljak...
Szerintem rendes etrenddel es mozgassal 2 honap alatt 6 kilot biztosan le tudnal fogyni. Abbol, amit az Adipexre rakoltenel, vegyel inkabb egy kondiberletet vagy egy futocipot. Probald meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!