1 hét alatt lehet valahogy legaláb 3 kilót fogyni ha igen mien jó zsirégető gyakorlatokal és hány órát, mitne egyek, mit igen, mitne igyak, mit igen?
Egyél citromot, mandarint, paradicsomot, és mellé kevés kaját.
Tésztát, kenyeret, cukrot hanyagold.
És sokat mozogj, menj el vásárolgatni, boltokat nézni órákon át sétálj nehéz szatyrokkal a kezedben, ez fogyaszt :)
Én is most éppen nagy fogyókúrában vagyok:)
Már két hete csinálom és mostmár nem zavar hogy csak délben eszek rendesen(akkor sem kenyeret krumplit vagy tésztát)és ezen kívül csak gyümölcsöt zöldséget.Minden nap legalább fél órát tornázok.Hasprés meg gugolások.rólam 2 hét alatt szépen lassan lement 2 kg.nincsen rajtam sok felesleg ezért eléggé lassan megy:(..de tudom hogy megéri!És a közérzetem is jobb!Sok szerencsét és kitartást!
Úgy látom sok ly-t eszel ezzel hagyj fel,mert erősen hizlal.
A Lőrincze felvágott az amit bőven ehetsz, Grétsi szeletekkel.
És milyen jó kis Grétsy cikkek vannak, bezony!!
Kedves kérdező, legyen kevesebb a bevitt energia, mint a kiadott. Ennyi a titok :) (Vagyis mozogj sokat, egyél kevés szénhidrátot - ne nullát -, és sok-sok zöldséget.)
NEM lehet tartósan mefogyni 3 kilót 1 hét alatt, zsírt meg pláne. vizet lehet, de visszahízod azonnal.
a fogyókúra nem arról szól h hirtelen gondolok egyet és 1 hét alatt 3-4 kilót tudnék fogyni!
Heti fél kg-ot lehet fogyni, ha több megy le, az jobb esetben víz (bár azt meg illik pótolni), rosszabb esetben izom (ide értendő a szívizom is!).
Ha minden nap 10 órát tornáznál, talán lenne esélyed. De nem hinném, hogy bírnád és lenne értelme. A 3 kg nem olyan sok, miért nem adsz magadnak időt?
Én csináltam almadiétát, 3 napon keresztül csak almát ettem és hozzá napi 3 l folyadék (víz, tea cukor nélkül, citrommal), azzal majdnem 3 kg lement. Nem híztam vissza, mert rendszeresen sportolok és a diéta után nem kezdtem falási rohamokba, hanem megmaradtam a napi 1800-2000 kalóriánál, amivel simán tartom a súlyomat. Hozzá kell tenni: én nem vagyok egy hízékony fajta, műtét miatt 2 hónapig el kellett hagynom a mzgást és ezért mentek fel azok a kilók.
Egyébként ha vizet vesztesz, az is jó, ugyanis a sok méreganyag ott van megkötve a szervezetedben folyékony (víz) formájában. Amint ezektől megszabadulsz,a kkor indul be csak igazán a fogyás, szóval KELL IS, hogy eleinte vizet veszíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!