Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok 69 kg és...

16 éves lány vagyok 69 kg és kb 163 cm. Szeretnék fogyni. Hány kilót kéne fogynom és hogy milyen gyakórlatokal?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha lemész 60 körüli értékre az már jó.Nem kell drasztikusan lefogyni.Szerintem mindeképpen valami sportal,ha még nem jársz pl.kangoo vagy ha van kedved kondiba menni ott egy szteppgép vagy valami hasonlo.Ha 6 után nem eszel és a vacsit is jól megválogatod biztos avval is érsz el eredményeket.
2011. febr. 6. 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:
42%
Az 1. hozzászóló már megint egy hozzá nem értő.Akkor ne egyél 6 után ha 9kor fekszel le( ha később akkor igen.).Egyél 5-8szor egy nap keveset , a testzsír számít nem a testtömeg. ne menj 1800 kcal alá . sportolj valamit.
2011. febr. 6. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyél elegendő fehérjét ami a fehér húsokban van.
2011. febr. 6. 19:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Az egészséged érdekében legalább 63 kilóra le kellene fogynod :)

A legjobb a futás, de mivel neked van egy pici túlsúlyod ezért a bicajozást ajánlanám először, hogy ne terheld annyira a szervezetedet. Minden másnap egy óra bicajozás a friss levegőn és gond nélkül le fognak rólad "olvadni" a kilók. :) Hallgass közbe zenét és gyorsabban fog eltelni az edzéssel töltött idő.

Próbálj meg átváltani egészséges étkezésre. Napi 4x legalább egyél. Friss zöldségek gyümölcsök sok fehérje. Próbáld kerülni a pékárukat, a cukros üdítőket, csokit, chipszet, zsíros kajákat. Egyél helyette halat, párolt zöldségeket, grillezett husit, főtt husit, leveseket, spenótot, tojást sütve-főzve vagy levesként stb :))

2011. febr. 6. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Kedves 2. nem azt mondtam h ez a fogyás kulcsa csak adtam pár tippet,mert sok embernek ez bejött,ezeket hallottam.Jo a sokszor kevés evés is.Nem todom mért a "hibát" kell keresni mindenben,nevetségez az ilyen ember.Valakinek ez jön be valakinek az.
2011. febr. 6. 19:21
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Te vagy a nevetséges,hogy egy gyereknek ajánlgatod a 6 után nem evős egészségtelen ostobaságot.
2011. febr. 6. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem kell megfogadni csak egy ajánlat volt.Leirtam amiket hallottam vagy amik szerintem beválnak,elvégre tanácsot kért a kérdező.16 éves lány is diétázhat pont egy ismerösömet is diétára fogták ennyi idősen,mert a korához képest nagy a sulya.Az pedig tény h lefekvés előtt 4 orával jobb lerendezni a vacsit,nem kötelező de kevésbé megterhelő a szervezetnek és ha kicsit odafigyel akkor jobb lesz.Nem tudom mit majmoskodsz itt,menj kötekedj anyáddal ha már ekkora kö...ögöt nevelt.
2011. febr. 6. 22:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Ui.Nem irok többet mert nem alacsonyodok le annyira h vitába kezdjek ilyen "értlemes" emberrel.A kérdezőnek pedig csak annyit hogy sok sikert a fogyáshoz.Menni fog,csak kitartás!Mindenképpen menj el kivizsgálásra,mert volt ismerös is és veled egy korú ,sulyú és magas és nem volt minden rendben,hátha ők tudnak jó tanácsot adni.
2011. febr. 6. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 163 centisen 53 kg körül voltam, normál csontozattal és nem vagyok izmos!

én napi 1300-1400 kalóriával és heti 3-4 alkalom 40 perc futással, heti 0,5 kilót fogytam.

A nagyokos 71%-osnak üzenem, hogy az 1800 kalória az súlyfelesleget eredményez 163 centinél.

2011. febr. 9. 14:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen köszönöm a válaszokat,megfogadom öket:)
2011. ápr. 26. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!