165 cm 60 kg lány vagyok,4 kg-t szeretnék fogyni 6 hét alatt a nyaralásig, lehetséges?
Én kb 2 hónapja kezdtem el fogyózni. Igaz nagy túlsúlyom van, ezért könnyebben lemegy az a heti 1 kg.
De te mennyit sportolsz amúgy, miket eszel?
Amúgy simán mehet, ha naponta tornázol egy 30-40 percet, kocogsz fél órát kb. Persze ha eddig nem sportoltál akkor ne egyből vágj bele:)
Akkor: sok fehérje, kevés szénhidrát, sok sport, mozgás.
Szerintem, amúgy meg:
Nekem tök bevált h. egyáltalán nem iszom üdítőt, nem cukrozok feleslegesen semmit, jóóó ha megkívánok egy joghurtot, akkor megeszem:D De messzire elkerülöm a fornetti és társai péksüteményeket, imádom, de nem szabad :)
Nekem úgy néz ki, így megy a fogyás.
és 6 hét alatt meglesz az:)
szia! énis fogyózom(165 cm vagyok mint te és 54-56 kg nyaralásig szeretnék 50 alá menni)
Három sportot tudok ajánlani(tapasztalatból)
1.Úszás(nem megerőltető és nem is izzadsz meg:)
2.Biciklizés(elvileg ez kardio mozgás közepes tempóban formálja a feneket,lábakat)
3.Ugrálókötelezés(napi 30perc vagy egy óra ugrókötelezéssel nagyon látványos eredményeket lehet elérni rövid időn belül)
Ezek mellett meg próbálj egészségesen enni. Most úgyis sok a gyümölcs hiszen nyár van, szóval tudsz miből válogatni.
Remélem tudtam segíteni sok sikert! 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!