Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha reggeli helyett kávét...

Ha reggeli helyett kávét iszom 3 cukorral az jó?

Figyelt kérdés
Nem tudok reggelizni mikor felkelek. éhes is csak kb 10 körül leszek. olyankor eszem egy szelet barna kenyeret valamivel. De néha azt sem mert nincs időm rá ilyenkor megiszom még két kávét. Nagy baj? Délután és este már tudok úgy enni mint mások. Rendszeresen és keveset.
2008. aug. 26. 16:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

nagy.

egyrészt a cukor miatt, ha már ez fogyókúra rovat, másrészt meg biztos út a gyomorfekélyhez...

2008. aug. 26. 16:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom,nekem nincs fekélyem. S már vagy 15 éve így van.
2008. aug. 26. 16:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazat adok az előttem szólónak, üres gyomorra nagyon egészségtelen a kávé, lehet hogy majd a 16. évben lesz gyomorfekélyed, vagy ott van már a seb csak nem tudsz róla. Nem akarlak ijesztgetni, de most változtass még, mégha csak egy-két falatka ételt is eszel, az is jó már. A kávézók nagy része éhgyomorra issza a kávéját, régen én is így ittam!
2008. aug. 26. 16:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Régen én sem tudtam reggelizni, de rászoktattam magam. Időt szakítottam rá, met a legfontosabb étkezésünk. Ugyanígy voltam az ásványvízzel. Nem tudtam csak nagyon keveset inni, egész nap 2-3 dl-t. Elkezdtem "megerőszakolni" magam, mert fontos a napi 2 liter folyadék. Ma már simán megiszom. Ha fontos az egészséget és nem mellesleg jól szeretnéd érezni magad a bőrödben (idősebb korodban is) figyelj rá, hogy reggelizz! Úgy a napod is jobban indul...
2008. aug. 26. 21:07
 5/13 anonim ***** válasza:
60%

Ha nem iszol kávét, még jobb!!! Igyál reggelente egy jó nagy pohár langyos / meleg vizet. :D Kítűnő méregtelenítő és a kiválasztást is beindítja.

Most nem vicceltem.

2008. aug. 27. 10:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Akkor mond meg,hogyan készítesz el két gyereket és férjet úgy munkába menni és oviba meg a kicsivel itthon maradni, hogy ne ess össze az álmosságtól. Mert,hogy én még mindig csak 4-5 órát tudok aludni egy nap. Nekem kell a kávé. a vércukromnak is
2008. aug. 27. 15:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez biztos neház lehet. De ha tényleg a kezed ügyében van egy szelet kalács, vagy 1 zsömle, bármi, amit eszegetsz reggel miközben csinálod a dolgaidat, közben ihatod is a kávét. Tudom könnyű kívülről tanácsot adni, de ez azt hiszem megvalósítható. Kitartás! Amikor te már alszol reggel mert bagyobbak a gyerekek, akkor jusson eszedbe az idegen ( én :) ) hogy én leszek a te cipődben. :)
2008. aug. 27. 18:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Igazad van. De az ember a szokások rabja. Míg elkészítem a nagynak a reggeli tejcsit a kicsinek a reggeli tápszert az alatt pont kész az instant kávém. Befelé menet a gyermekszobába meg is iszom. Utána sajna már nincs sok lehetőségem enni. De így,hogy mondod gyak utólag eszem, mert a maradék vajas kenyeret a nagy nekem hagyja a reggelijéből:))) Kívánok neked boldog családot.
2008. aug. 27. 21:24
 9/13 anonim ***** válasza:

A kávét nem javasló vagyok... Beszélj a pároddal hogy osszátok meg a reggeli teendőket, hogy több időd legyen aludni. A gyerekek szendvicsét esetleg előző este is megcsinálhatod... Délután ha van lehetőséged relaxálj!

Én is mindennap korán kelek, 6 ra megyek dolgozni, tudom hogy szar korán kelni. :S

Az is segíthet ha végzel pár perc dinamikus tornát nyitott ablaknál reggel, vagy ha frissen letusolsz langyos vízzel.

Persze tudom semmi közöm, hogy kávézol...

2008. aug. 28. 08:44
 10/13 A kérdező kommentje:

Reggel aludni? Meg éjjel. Én csak álmodom.

Ugye neked nincs gyereked?

S ha olvastad volna a fenti kommentem akkor tudnád, hogy a kicsinek nem tudok szendvicset készíteni.

Szóval nálunk a reggel úgy indul,hogy ált előtte már egyszer ébren vagyok 6kor, akkor fordul a másik oldalára a kicsit és iszik( VIZET) Mire elaludnák megint ébred. Aztán mire újra elaludnék ébred a férjem. Őt már nem kell ellássam ,mert az előző ébredésnél elkészítem a reggelijét. Aztán kel a nagyi s és így tovább. Szóval Próbáltál már úgy aludni, hogy éjjel kelsz a kicsihez kb 2 óránként rossz esetben fél óránként, közben mire elaludnál jön a nagy: Anya pisilek anya szomjas vagyok Aztán mire mély álomba merülsz reggel van? Ha tudod milyen ez akkor írd,hogy ne kávézzak.

2008. aug. 28. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!