Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? :/

Hogyan fogyjak le? :/

Figyelt kérdés
15éves vagyok és 80kg:/ le szeretnék valahogy fogyni nem nézek ki 80kg nek:/ hogyan tàplàlkozzak?:/

2015. márc. 28. 09:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Jaj és làny vagyok:)
2015. márc. 28. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok feherje, keves ch, aerob mozgas.
2015. márc. 28. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Az étrendeden kell változtatnod és rendszeresen mozognod (szigorúan véve fogyáshoz az 1. a lényegesebb)

Ehhez utána kellene nézned miket célszerű enni, milyen élelmiszerfajtáktól betegedhetsz meg vagy hízol.

Én azt ajánlom nagyon lerövidítve, hogy húsokat, belsőségeket egyél zöldségekkel.

De vigyázz mert a feldolgozott húsokhoz mindenfélét hozzáadhatnak, vegyszereket, lisztet, szóját, cukrot..

Gabona liszteket, tejtermékeket, cukrot kerüld, már kapható sokféle zöldség, egy jó hentesnél mindenféle tápláló állati táplálék (és egyáltalán nem csak a zsírszegény csirkemell hanem olcsóbb, finomabb és egészségesebb húsfélék is vannak).

Na ezeket kellene enni búzás, tejes ételek helyett.

2015. márc. 28. 10:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én csak a csibe mellet eszem meg nem szeretek màs húst:/ fehérje az nem hizlal?
2015. márc. 28. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:
....golyot neki komolyan. Biologiat/kemiat nem tanitanak a suliban? Google nincs nalatok?
2015. márc. 28. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet azt is enni, csirkemell salátákkal, mindenféle zöldségekkel sütve, párolva, nyersen, akárhogy elkészítve ehető, csak ne kenyérrel meg hatalmas rizs adaggal legyen elfogyasztva.

De a kényesség senkinek sem válik előnyére, ezt nem árt tudni, bár még van idő kinőni. Lényeg, hogy a lisztes és tejes ételeket elkerülje az ember. A maradékkal már elég jól lehet fogyni.

Persze ha iszonyat mennyiségű csirkét eszik valaki olajos magokkal, lehet így is hízni de sokkal életszerűbb, hogy valaki jóllakik hússal, zöldségekkel, gombával és ezzel a jóllakottsággal már az egészséges testsúly felé indul el.

2015. márc. 28. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!