Mennyit kéne ugróköteleznem egy nap, hogy hatékonyabban fogyjak?
Figyelt kérdés
Fogyókúrázom kb 2 hete, és végre tudtam szerezni egy lépésszámlálós ugrókötelet. Gondolom ez sokat segítene a fogyásban, és fitten tartana. Mennyi időt szánjak egy nap az ugrálásra? vagy fokozatosan emeljem? segítsetek2015. márc. 25. 17:09
2/10 anonim válasza:
Heti 1 kg fogyás az égéseges, ha az fölött van akkor már izmot is bont a szervezet tápanyag forrásként.
3/10 anonim válasza:
Teljes testes edzésre lenne szükség, persze ha valakinek bírja a térde akkor lehet ugrálni, futni stb. Kérdés, hogy tényleg megéri-e egy normális erősítés helyett.
Vagy valami mozgásfejlesztő edzés helyett, gyógytorna helyett.
4/10 A kérdező kommentje:
fiatal vagyok még (21 éves), semmilyen egészségi problémám nincs, bírom még rendesen :) de 3.: mit értesz pontosan ez alatt? erősítenem kéne?
2015. márc. 25. 17:59
5/10 anonim válasza:
Attól még hogy egészséges és fiatal vagy attól a heti 1 kg több fogyás az égéségre káros.
6/10 A kérdező kommentje:
egészséges normális mennyiségű táplálkozás mellett egy kis sporttal nem hinném, hogy heti 1-1,5 kilónál többet sikerülne fogynom :)
2015. márc. 25. 18:10
7/10 anonim válasza:
Mindenkinek kéne erősíteni. De nem erőszak vagy ilyesmi, csak jót tenne.
8/10 A kérdező kommentje:
és az erősítést milyen mozgásformában merül ki? mit kéne hozzá csinálni?
2015. márc. 25. 18:28
9/10 hosszúhajú válasza:
az erősítéstől nyilván súlyzó, meg csak egy területre végzett sok és erős munka stb attól vaskosabb leszel, a cardio nem vaskosit, és egész testes ezért mindenhol igénybe vesz. nekem a erősítő csak vastagított, a cardio volt az ami vitte a zsírt és fogytam. ezzel most légyszi ne vitatkozzatok, hogy nem így van, mert ez saját tapasztalat évek alatt, és akkor is így történt, ha a fejetek tetejére álltok.ha bármilyen kar - lábmunkával dolgoztam ami csak arra a területre ment, akkor az erősebb vastagabb lett. de pl ugrókötél hulahoppal kombinálva az mindenhol mozgatott szünet nélkül és attól fogytam, mert nem egy területet nyúztam hanem állandóan mozgásban voltam tetőtől talpig. - vékonyodtam.
10/10 anonim válasza:
Fekvőtámaszok, húzódzkodások, has- és hátizom erősítések, láb-farizom erősítések. Sok gyakorlat van súlyokkal és külön súlyzók nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!