Hogyan tudnék hízni minél hatékonyabban?
Túl sovány vagyok, 180centi és 56kiló.Amikor éhes vagyok eszem, de ha nem vagyok éhes nem bírok enni.Tudtok valamit tanácsolni hogyan hízhatnék?Nem sportolok semmit, lehet hogy ez is baj?70 - 80 kilónak kéne lennem úgy számoltam.
19/f
Hát az nem fog menni, mármint az étrend.Mert a tejtermékekre és a hüvelyesekre allergiás vagyok:S
Nem fogyaszthatok ilyeneket, húst azt szoktam enni.
én is ilyen problémával küzdöttem csak én lány vagyok !:)
Nekem a Béres csepp jött be nagyon ! Meghozta az étvágyam, vagyis napi ötször ettem tőle, mert mindig éhes voltam és nem volt olyan, hogy nem bírok enni !
Sportolhatnál is vmit és igyál sokat min.2 liter meglegyen !
én mindent ettem nem változtattam az étrendemen semmit, mondjuk az igaz, hogy sok tejterméket ettem , de azt máskor is !
Próbáld ki , nekem bejött , és ártani nem árt !sovány voltam mindig és 4 hónap alatt 12 kilót híztam !
20:26
Neked volt olyan hogy evés után teltségérzet?A bérescsepp ezt elmulasztja?
20:44
Hogyan egyek ha egy átlagos ebédtől is teltségérzetem van és rosszul érzem magam?Ennyi nem férne belém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!