Hogyan tudnék hízni minél hatékonyabban?
Figyelt kérdés
Túl sovány vagyok, 180centi és 56kiló.Amikor éhes vagyok eszem, de ha nem vagyok éhes nem bírok enni.Tudtok valamit tanácsolni hogyan hízhatnék?Nem sportolok semmit, lehet hogy ez is baj?70 - 80 kilónak kéne lennem úgy számoltam.
19/f
2010. jún. 22. 20:13
11/15 anonim válasza:
nem, nem volt teltségérzetem egyáltalán, én állandóan ettem :) és az a lényeg, hogy többször egyél, legyen meg a minimum 5 egy nap, de nem úgy, hogy telezabálod magad ebédre és utána rá sem bírsz semmire se nézni ! Inkább kevesebbet és többször !
12/15 anonim válasza:
te jó ég, ennyire okos vagy????????????????
könyörgöm most hízni akarsz vagy fogyni döntsd már el!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha hízni akkor MI A CSUDÁNAK ÍRTAD A FOGYÓKÚRÁK TÉMÁBA??????????????
13/15 A kérdező kommentje:
Hízni akarok, azért írtam ide mert hasonló téma, mindenki csak fogyni akar, a soványakra már nem is gondolnak, nincs ilyen téma hogy hízókúra:P
2010. jún. 22. 22:11
14/15 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
testépítés, ami neked való.
bodybuilder.hu
ott keresgélj:
edző válaszol - szabályok - a szövegben meg keresd meg az alapismereteket.
Leírja a megfelelő edzést és táplálkozást.
15/15 anonim válasza:
TELTSÉGÉRZETED VAN???!!!! uramatyám. Ilyen nem hinném hogy egyáltalán létezhet.
Ez tiszta kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!