Abban egyet értek, hogy az 55 kg nem rossz. Voltam annyi, akkor éreztem magam a legjobb formában. Egyszerűen nem tudom elérni. A fogamzásgátló óta nagyon nehéz 1 kg leadása is, nem vicc.
2010. febr. 17. 18:04
12/19 anonim válasza:
Én is és 167 cm magas vagyok és én 55-57 kg között érzem magam jól a bőrömben
2010. febr. 17. 18:08
13/19 anonim válasza:
Nem kötözködésképpen írok újra. Bebizonyították, hogy a f.gátló miatt nem lehet, vagy max 1-2kg-t lehet hízni. Azok a nők, akik párkapcsolatban élnek, és emiatt szedik, "elkényelmesednek" (ne értsétek félre, nem azt mondom, hogy lusta lesz), hanem kevésbé figyel az étkezésre (pl:aki salálát evett, lehet belekóstól a párja kajájába) és észrevétlenül felkúsznak a kilók. Tehát ha szerinted a f.gátló miatt híztál, menj el orvoshoz és kérdezd meg, hogy lehetne-e másik gyógyszert szedned. Ne hagyjd annyiban a dolgot! :)
2010. febr. 17. 18:12
14/19 anonim válasza:
Lehet hogy a fogamzásgátlótól is hízol.Sok ismerősöm szedett tablettát és attól növekedett meg 1-5 kilót a súlya.
Lehetséges, hogy abba kellene hagyni. Nincs valami más szer, ami elmúlasztja azokat a fránya pattanásokat?
2010. febr. 17. 18:19
15/19 A kérdező kommentje:
Muszáj. Rauccutan tablettát kell szednem, ami mellé kötelező a fogamzásgátló.
Nem úgy értettem. A tabletta legfeljebb köti a vizet, egyébként olyan módon hízlal, hogy növeli az étvágyat, ekkor az ember eszik, és hízik. Magyarul az én hibám, hogy ezt nem vettem észre. :(
2010. febr. 17. 19:05
16/19 anonim válasza:
Szomszédom 158 cm magas és 68 kg. Kimondottan erős csontozatú (a kisfia is ezt örökölte, szemmel látható, pedig a baba nem kövér, de mégis kb. akkora a csukló átmérője mint az enyém -én meg nagyon vékony csontozatú vagyok).Mivel én is 158 cm vagyok, első ránézésre max 58 kg-snak saccoltam. Az én ideális súlyom 46 kg (bár a párom szerint 50 kg fölött jobb lennék, nem véletlenül akkor tartott a legcsinosabbnak amikor babát vártam plusz 20 kg felesleggel), egyszer lefogytam 44-re, akkor azt hitték, Etiópiából érkeztem. Viszont ez a lány már 50 kg-san is csak egy tűnékeny szellem volna. Fősulis korában volt 58 kg, akkor bomba alakja volt, még a lányok is elismerték. Nekem viszont 58 kg-san nem lenne bomba alakom, pedig mindketten sportoltunk/sportolunk, tehát izmunk is van rendesen. Szóval így látatlanba a leírtak alapján te 58 kg-val bőven a bomba alak kategóriába tartozol!
2010. febr. 18. 11:06
17/19 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel.Nem tudtam fogyni gyógyszer mellett,viszont az arcomis ronda volt.Kiírattam egy másik gyógyszert,amitől a bőrőm is sokkal szebb és azóta leadtam 3-4 kg-t.Előtte hiába küzdöttem egy deka sem ment le.A gyógyszer neve:Belara
2010. febr. 18. 16:37
18/19 A kérdező kommentje:
Én most szedek Belarát. :)
Ettől nem kaphatok jobbat, mert állítólag ez a legalacsonyabb hormontartalmú.
2010. febr. 18. 20:59
19/19 anonim válasza:
nem az a lényeg h a mérleg mennyit mutat! Hanem: ránézésre megvan a nőies alak, vagyis: mell-derék-csípő normális aránya -ez nem 90-60-90!!!!! (a divatokat hagyjuk)! A mérleg mutathat baromi sokat egy nagyon karcsú lánynál is, akinek mondjuk 10 kilós feje van, vagy esetleg melle:)
Sportolj, ha feszes vagy az a fasza! (a legjobb, ha hiába próbálkoznak, "nem tudnak belecsípni a fenekedbe!"(nagymamám mondta)
asszem ennyi!
L/164cm/60 kg (asszem:D mert sosem állok mérlegre)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!