Mi az a testsúly ebben az esetben, amire azt mondod, hogy piszok csinos? (lent)
21 éves 167 cm, vastag csontozatú lány vagyok.
Szerintetek mennyi az a súly, amire azt mondanák rám, hogy nagyon csinos vagyok?
67 kg vagyok, ez nagyon sok, az utóbbi időben híztam fel, előtte 58 voltam.
Ne kíméljetek, bírom a kritikát, de éredel a véleményetek, hiszen az ember néha képes tévesen megítélni magát.
Köszi.
1. Vastagabb csontozat létezik, de attól még nem lesz számottevően nehezebb. A csontok nagyon könnyűek, egy átlagos női csontváz 10kg
2. Nem az számít hány kiló vagy, hanem, hogy ez miből áll össze... Ha izmos vagy lehetsz bőven 60-64 kiló is ehhez a magassághoz.
3. Ha nagyon csúnya vagy, tök mindegy ;) (vicc)
Adatok alapján normális is, de rajtam nagyon csúnya.
Sportosan voltam, tehát izmosan 58. Szép alakom volt. Most 10 kg háj van rajtam. A hasam lóg, a combom írtó vastag lett. Ugyanis deréktól lefelé hízok, a derekam mindenki szerint szép.
Így aránytalan.
Annyit tudok, hogy egy normál csontozatú lány ha a magassága 167 cm, akkor ahhoz az ideális súly 54 kiló (+/-1kg).
Nos, ha vastag csontozatú vagy, akkor maximum erre 5 kg mehet. De max.!!!! Tehát lehetsz ideális 58-59 kilósan!
Gondolom, nem kondizol, vagy nem vagy testépítő.
26.L
Szerintetek mennyi az a súly, amire azt mondanák rám, hogy nagyon csinos vagyok?
Itt óriási tévedések vannak. Tisztázzunk 1-2 dolgot. Ha én megyek az utcán, ránézek valakire akkor nem kezdek el gondolkozni, hogy na basszus, most 70 vagy 65 kg -e a lány. Ne gondolja senki azt, hogy ha valakinek van barátja/barátnője az azért van mert ő teszem azt 55 vagy 60 vagy 45 kg. Nem ez számít. Vagy kérdező, te azt gondolod hogy ha most 60 kg lennél, akkor Miss Hungary 2010 leszel és minden pasi ott lóg majd a nyakadon? Írták már előttem is. Vagy szép valaki vagy nem. És a szépséget nem kg-ban mérik.
26.L vagyok!
3 hónap alatt letudsz fogyni 9 kilót. Havi 3 kilót.
-futást, kocogást kezd el márciustól!!!A körte alakra tökéletes a futás!
Először 20 perc, később 30 és utána 40 percre, és minden második nap.
-ne egyél semmi pékárut(fehér), és semmi cukrot!
-18 óra után ne egyél, ha éhes vagy, akkor 3 dl tejet vagy egy egy kefírt!
Egészséges kajákat állíts össze, sok zöldséggel, s gyümölccsel.
sok sikert!
A BMI index sem túl megbízható. A tükör, a ruháid sokkal őszintébbek. Lehetsz 60kg de plöttyedt és 65kg izmos-vékony.
szerintem csinos vagy. Mert nem azt kérdezted, hogy mennyire vékony, hanem hogy csinos. Márpedig egy 160 cm 70-80kg-os lány is lehet csinos, ha úgy öltözik fel :)
Viccet félretéve. Tényleg nem létezik nehéz csontozat, ez csak egy kifogás, ugyanis átlagban mindenkinek ugyanolyan nehéz a csontja, max vastagabb vagy szélesebb egy kínai törékeny lánynál :) Tehát neked kell eldöntened, mikortól érzed magad csinosnak. Ezt nem lehet számokban meghatározni.
Dehogy, nem a kilóit mérem. Csak azt kérdezem, hogy mi lehet kb az ideális testsűly ilyen esetben.
Egyébként évekig kézilabdáztam, aztán vége lett. Most futok, 4 km-t szoktam esténként, néha dvd torna.
Sajnos a fogamzásgátló óta olyan vagyok mint egy töltött galamb, úgy érzem magam. De muszáj szednem, én az arcom miatt kaptam, pattanásos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!