Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytam 13 kilót, de kb.2...

Fogytam 13 kilót, de kb.2 hete megállt a fogyás, csak áll a testsúlyom. Ez normális?

Figyelt kérdés
Nem szegtem meg a diétámat, ugyanúgy csináltam mindent az elmúlt 2 hétben is.
2010. febr. 17. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy megkérdezem, de hogy csináltad? Mert én akárhogyan próbálkozom nem megy. És mennyi ideig?
2010. febr. 17. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy mennyi magas?
2010. febr. 17. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális... nagyobb testsúlynak magasabb a kalóriaigénye. Ha lefogysz 13 kilót csökken a kalóriaigény. Tovább kell csökkenteni a szénhidrát és zsír fogyasztást... Persze csak ha jó étrended van, de ezt nem írtad le.
2010. febr. 17. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Minél nagyobb a súlyfelesleged, annál gyorsabb a fogyás. MIndig az utolsó 5 kg-tól a legnehezebb megszabadulni, ugyanis az már nem is biztos, hogy felesleg, lehet, hogy csak te érzed annak. Hány kg vagy most és hány cm?
2010. febr. 18. 11:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Két pici fiam van (2,5 és 1 évesek), abbahagytam a szoptatást és elkezdtem a fogyókúrát. 99 kilórol indultam, most vagyok 86. 70 kiló a "versenysúlyom". Soha nem voltam sovány, mindig izmos sportos kategóriába tartoztam. Versenyszerűen sportoltam is. Szeretném a 74-75 kilot elérni, de most kétségbe vagyok esve, mert a mérleg nyelve meg sem mozdul. Nem kalória és dkg számoló diétába kezdtem, mert véleményem szerint azt úgysem lehet hosszú ideig csinálni és a kilók is visszajönnek. Módszerem: reggelizek, (tejeskávé, 1 péksütemény, méz). Aztán az ebédet kitolom 3-4 órára. (Felét eszem az eddig elfogyasztott mennyiségnek.) És ez volt:). Gyümölcsöt eszem napközben és kb. 3 litert iszom.

Nem adom fel, csak így sokkal nehezebb, mivel nincs a mérlegen sikerélmény.

2010. febr. 18. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!