8 hónapja teljesen abba hagytam a dohányzást.14 évig dohányoztam. Csak úgy ugranak fel a kilók rám. Valami hatásos fogyókúra módszert ajánlani koplaláson kivül?
A cigaretta rossz hatással van az anyagcserére, jelentősen rontja a tápanyagok felszívódását, ehhez jön még az orális kényszer, megszokja az ember, hogy van valami a szájában. Sokat rágóval helyettesítik, aminek az édesítőszere hashajtó hatású, ezért nem tapasztalnak székrekedést, sőt irdatlan hasmenésük lesz. Próbálj többet rágózni, az megoldja a székelési gondjaidat, illetve egyél több rostot, zöldséget, gyümölcsöt, hogy a bélműködésed helyre jöjjön.
Alapjaiban kell az étkezéseden változtatnod, mert amennyit eddig ettél, annak az energiának kisebb %-a hasznosult.
Tovább rontja a helyzetet, hogy a cigaretta csökkenti az étvágyat is, ezért leszokás után éhesebbnek érzik magukat az emberek.
Az egész étkezésedet újra kell értelmezned, nem időszakos diétára van szükséged.
Jaj :( Az ember azt hinné túl van a nehezén mikor eltelik a 2. hét cigi mentesen, és örülök magamnak hogy egyszer sem csábultam el, pedig irtó nehéz volt, pláne úgy hogy a család többi tagja közbe pöfékelt körülöttem. De sajnos kiderül, hogy a neheze hátra van....
kedves utolsó!Köszönöm válaszod, nagyon hasznos volt. Sajnos sejtettem, hogy ilyenek állnak a háttérben. Igyekszem,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!