Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a 7 perces torna mennyire...

Ez a 7 perces torna mennyire lehet hatásos?

Figyelt kérdés
Minden este 2-szer megcsinálnám, tehát 2x7 perces torna lenne, emellett pedig heti 3-4-szer 30 percet futnék, és természetesen az étkezésemre is odafigyelnék. Hatásos lehet? (16 éves vagyok, 168 cm, 70 kg.)

2015. jan. 4. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Jobb, mint ha a fotelban tespedsz, de én nem hiszek ebben. A mozgás áldásos hatásai minimum 30 perc intenzív mozgás után kezdenek előjönni. A nem profi sportolóknak heti 2-3-szor 1-2 órás edzés a leghatékonyabb.
2015. jan. 4. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:

7 perc, 14 perc az szinte semmi, csak bemelegítés, annak is rövid.

Erősítés is fél óráig, 1 óráig eltart.

Én is edzem heti 4-et, mondjuk 2-3 órát (2 óra mozgáskoordináció, változó terhelés, erősítés) és többször még 1 óra nyújtás, átmozgatás, mély izom erősítés stb.

Na most ez edzés, szerintem :)

Futásnak kellene kiegészítő edzésnek lennie, mert egyébként önmagában olyan semmilyen.

És a szálkásító étrendnek alaposan olvass utána, mert azon múlik :) Sok sikert!!

2015. jan. 4. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó látszik nem napi 12 óra fizikai munkát végzel. Tuti nem lenne erőd utána még 2-3 órát edzeni is. Erőd? időd se lenne nem hogy erőd...
2015. jan. 4. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Napi 8 óra árufeltöltés után is nehezen volt erőm.

Ettől még normálisan edzeni így lehet, fizikai meló után meg elég az átmozgató rész, gyógytorna (egészséghez).

Mondjuk én mozogni akarok tanulni, emellett nem biztos, hogy fizikai munkát kellene végeznem. De vannak könnyű fizikai munkák is, amik után lehet edzeni.

2015. jan. 4. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:

12 órát dolgozni pedig többnyire embertelen, én ellenzője is vagyok annak, hogy a nehézkes megélhetésért ennyit kelljen dolgozni, de én egyedül (meg még néhány ember) nem tud társadalmak helyzetén változtatni, nem tudunk világrendeken változtatni, bocsánat.

Esetleg a társadalomnak is elleneznie kellene a saját rabszolga sorsát, és akkor a kölykeinknek már talán nem kellene a napjuk 50%-át munkával tölteniük.

2015. jan. 4. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó, de a kérdező nem azt kérdezte, hogy ezzel a 7 perces tornával ő lesz-e az új arnold schwarzenegger. Ezért nem értem a válaszodat. Valószínű mivel a kérdező 16 éves, az ideje nagy részét iskolában tölti, hogy az egészsége ne menjen a tanulás rovására, nincs ideje minden délután 2-3 órás erősítő edzést végeznie. Néhány embernek itt a gyakorin, meg kéne néznie és át kéne gondolnia a kérdező életkörülményeit, ha már írt kort a kérdésében, és nem csak minden kérdéshez oda írni ugyanazt a sablon dumát.

Hogy válaszoljak a kérdésedre, igen ha az össz mozgás mint írtad nem csak az a 2x7 perc, hanem mellette hetente 3-4x futsz is, akkor hatásos lehet egészséges étkezés mellett. Mivel iskolás vagy torna óra is szokott lenni gondolom ott is jól meg szokták mozgatni a gyerekeket.

2015. jan. 4. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!