Csinálta már valaki a Norbi Update módszert?
Kedveseim!
Én csináltam ezt a módszert 21 évesen. 2 hónap alatt lement 18 kg. Délig mindent megettem, utána viszont csak zöldséget és sok vizet vettem magamhoz. Norbis cuccokat (pl. puding) ritkán vettem. De sikerült, nekem nagyon bejött. Most is elkezdtem, de most már sporttal együtt. 3 hete kezdtem és lement 3 kiló.
24/L
Szerintem a Norbi módszert érdemes elolvasni, alapnak nagyon jó. Én úgy fogytam le. Megnéztem, mit javasol Norbi. Aztán átgondoltam a napjaimat, a táplálkozási és mozgási szokásaimat. Kialakítottam egy számomra megfelelő életformát, a nekem megfelelő -és lehetőleg egészséges- táplálkozással. Azóta is úgy élek és étkezem, nem híztam vissza, nem szenvedek, nem éhezem. Nem annyira nagy áldozat ám a párolt husit friss, finom salátával enni krumpli helyett. A többi változtatás is hasonló, ma már természetes.
A Norbi termékeket nem vásárolom, csak néha az Update2 kenyeret. Azt sem fogyókúrás céllal, hanem mert a fiam imádja. Desszertnek képes elrágcsálni jópár szeletet.:)
Szóval csak józan ész és akarat kell, és menni fog a fogyás. Kitartást hozzá!
Az első válaszolónak valami nyugtatót kéne feliratni, mert agybeteg!
Szóval, ha a szénhidrátszegény táplálkozástól ennyire legyengültél, akkor az azt jelenti, hogy ez nem a te módszered. Nekem sem szabadna csinálni, ugyanis a terhességem során derült ki, hogy a vércukorszintem igen-igen alacsony, épp emitt egyenesen SZÜKSÉGEM VAn a szénhidrátdús táplálkozásra. Korábban többször is előfordult, hogy pl. nyílt utcán elájultam, az összes létező vizsgálatot megcsinálták, mindent rendben találtak, annyi, hogy a vérnyomásom alacsony (80/60, terhesen 80/50 volt). KÖzben én meg olyan vagyok, hogy világ életemben akármennyi édességet, péksütit ehettem, egy dekát nem híztam tőle. Kiderült, hogy azért, mert a szervezetem nagyon hamar lebontja/megemészti a cukrot és szükség van ennek pótlására. Én is egy időben bedőltem ennek az őrületnek és lecsökkentettem a szénhidrátot, na ekkor jöttek az ájulások. A leírtak alapján a te szervezetednek sem arra van szüksége, hogy azt megvond magadtól. Viszont a szénhidrátnak számos fajtája létezik, így ha fogyni akarsz, akkor azt ne csoki formájában vidd be a szervezetedbe. De ne is úgy, hogy hopp, délelőtt egy kicsi, délután meg semmi. Oszd el! És próbáld meg kitapasztalni, hogy mik azok az ételtípusok, amiktől hízol (engem a húsok, főleg főve).
Kedves Első: Nem vagyok ellustulva, 62 kg vagyok, szóval nem valami gép előt ülő, chipset zabáló hájtömeg. 6 évig minden reggel gyalog jártam suliba 6-7 kg-os táskával, 2x25-30 perc!!Most pedig szintén gyalog járok munkába, ez napi 2x25 perc... Szóval nem vagyok lustának mondható.. így a cikket is elolvasom, köszönöm!
Kedves Többiek: Igen, rájöttem, hogy ez a módszer amit csináltam nem nekem való. Elég gyenge szervezetem van, mindig vitaminhiánnyal küzdködök. Pedig eszem gyümölcsöt és zöldséget is. Most vettem Aktival maxot, de elkezdett fájni az oldalam a májamnál, mikor abbahagytam a szedését, a fájás is elmúlt. Most megpróbálok még több zöldfélét magamhoz venni, töltök is le egy listát, hogy miben található a legtöbb vitamin. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Linda 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!