Csinálta már valaki a Norbi Update módszert?
Ne módszerekben reménykedj, hanem tanulj meg táplálkozni!!!! Amit lehetett azt rosszul csináltad... lehet enni este is, kell enni szénhidrátot, és nem kell napi 1,5 órát tornázni rögtön!
Itt vannak az alapok, ha a magad ura akarsz lenni, akkor olvasd el... folytatódik is a lap alján ott van, hogy "tovább" a lap közepétől kezdődik a helyes étkezés, hogy mi micsoda, mi mire jó, mi hogyan működik stb.
Ha nem akarsz tudni semmit, mert lusta vagy, és mindent elhiszel amit majd a többi tudatlan ember meggyőződésből mondd, akkor ne olvasd el.
Én az első válaszolóval értek egyet. Nem fogok senki gazdagítani, főleg úgy, hogy a "diétája" nem is jó.
Vegán vagyok, nem eszek cukrosat, és az első hónapban, amikor elkezdtem a saját életmódváltásomat (amihez nem kellett Norbi), 19 kilót fogytam, minden mozgás nélkül... és rosszul sem voltam.
Nem költöttem drága update-hülyeségekre meg ilyen-olyan tablettákra...
Na, Norbi, erre varrj gombot... XD
Életmódtól függ, kedves kérdező!
Nem mindegy, hogy recepción ülsz, és eszed a pizzát Mekivel napi 4szer, vagy 12 órát pakolod a téglát, és eszel egy szendvicset délben.
Ha te megterhelő munkát végzel nap mint nap (akár egy háziasszony is lehet megterhelve), akkor ne káposztalevest egyél, mert arra sem lesz erőd, hogy kifújd az orrod. Erre vannak a táplálkozási tanácsadók, de nem az általánosított Norbert barát féle diétára gondolok. Ha meg nincs esetleg kedved, pénzed, indíttatásod ilyen szakemberre, akkor elárulom, hogy a TB is fizeti, de nem tudom hogy milyen megnevezése van ennek a szakiránynak. Voltam már, csak réges régen, még iskolaorvos által (azt hiszem, hogy benne van a nevében, hogy dia....). Ahhoz meg nem hiszem, hogy Norbira van szükség, hogy 2/3-adára csökkentsd az adagod, és mondjuk ha 2 megálló lenne busszal, akkor legyalogold. Mert egy normális szakember ezt fogja mondani. És az esetek 90%-ában beválik.
Aki ebbe beleköt...hát...passz...maradjon a média által kiadott szennynél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!