Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki már fogyott a Norbi...

Aki már fogyott a Norbi update segítségével, hogy csinálta?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy fogyott úgy is, hogy evett 3-mast, 2-est, (nem a norbi termékeire gondolok), rendes élelmiszereket csak kódok szerint, vagy csak úgy, hogy Norbi termékeit ette? Vagy talán csak úgy hogy 1-est evett? Vagy hogyan? Mindenképp lehet fogyni? Mert mostanába mindenhol csak olyat hallok, hogy úgy fogy Norbival, hogy rendeli a kajáit, meg a termékeit veszi. Nekem erre nincs pénzem, azért kérdezem, valaki fogyott úgy is, hogy csak kódok szerint evett sima élelmiszereket? Köszönöm a válaszokat előre is!
2010. aug. 30. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
A Norbi Update egy nagy átverés múltkor több millióra büntették Norbit meg a feleségét! Még több cukrot raknak bele mint a normális termékekbe!!!
2010. aug. 30. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Hát én szinte csak 1eseket ettem, nagyon ritkán 2eseket, 3ast meg nem! Nekem persze heti 4 mozgással lement 18 kg. Ennek kb. 7 éve, azóta kb. 4 jött rám vissza. De ez is leszokott menni nyárra, télre meg van, hogy visszajön, de most már több 2est eszem!
2010. aug. 30. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én csináltam, 7 kilót fogytam vele, többet nem kellett. Ettem hármast is, legjobban a vacsorára figyeltem, az mindig 1-es volt. Én nem vettem norbis termékeket, mert az első könyvében (csak azt vettem meg) leírta, hogy mindenféle normál kajából lehet válogatni, pl. jó a 20%-os tejföl is. Gondolom, közben rájött, mekkora biznisz, azért lettek norbis cuccok. És soha nem használtam édesítőt, mert nem eszem műanyagot. Helyette gyüm.cukrot használtam, igaz, nagyon-nagyon keveset. Most már finomítatlan nádcukrot használok, a párommal az éves cukorfogyasztásunk nincs 1 kg összesen, szóval ennyi nem árt meg, nem édesítőzök. Neked tudnám ajánlani a nyírfacukrot is, bár az elég drága, de ha sokat kell fogynod, jobb, mint az édesítő.

Még annyi, hogy csak az 1-es kódúakból lehet jóllakni, ha 2-3-ast eszel, nem eheted degeszre magad. Pl. sült csirke - saláta = annyit eszel, amennyit akarsz (mondjuk a normális határokon belül, nem egy egész csirkét), de pl. fehér kenyérből hiába 2-3 szelettel laknál jól, meg kell állnod 1-nél. És nagyon meg kell nézni, miket veszel, mert szinte mindenben van cukor, még abban is, amire nem is gondolnál. Pl. gyümölcsjoghurt nem ajánlott, natúr joghurt mehet. Múltkor teljesen kiakadtam, még a fagyasztott sült krumpliban is van cukor!!! (Úgyhogy ha pl. nagyon vágysz sült krumplira, az 3-as kód, de akkor sem a fagyasztottat kell választani, hanem otthon meghámozni a krumplit.)

2010. aug. 30. 15:58
 4/4 A kérdező kommentje:

15:58-as: mennyi idő alatt sikerült így lefogyni?

Köszi a választ egyébként, én is kb annyi szeretnék leadni, és én is így, hogy néha 3mast is meg néha 2-est is ehessek.

2010. aug. 30. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!