Teged a sulyod erdekel, vagy az hogy mit latsz a tukorben?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 21:26
11/15 anonim válasza:
Tükör. Viszont ha a tükörben már jónak látom magam vagy elviselhetőnek, akkor addig csinálom, amíg a mérleg mutatója le nem megy addig, ameddig szeretném. Így biztos.
12/15 anonim válasza:
Tükör, ebben az évben még nem álltam a mérlegre.
14/15 anonim válasza:
Azért van összefüggés a tükör és a mérleg számlapja között!
Ha a tükörben jól nézek ki, az azt jelenti, hogy biztos kisebb számot mutat a mérleg. Általában ez így szokott lenni. Ha hízok 2-3 kilót, azt a tükör mutatja meg először, amit a mérlegre állás bizonyít.
15/15 anonim válasza:
mind2
ha a tükörbe nézve elégedett lennék, de tudom, hogy pl. fél kilót híztam, akkor kövérebbnek érzem magam
de ha ráálok a mérlegre és látom hogy fogytam, szebbnek látom magam a tükörben is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!