13 éves vagyok, nem érdekel, hogyan, csak fogyni
szeretnék! Segítség (? )
Figyelt kérdés
Rengeteget cikiznek, és csak azért is megmutatom nekik, hogy nyáron felvehetek egy bikinit és jól fogok benne kinézni. Mit tanácsoltok? Még sose fogyóztam, lehetőleg valami viszonylag gyors megoldás érdekelne, hasról fogyni, feneket, combot csak feszesíteni szeretném.
Zumbázz... Itt találsz részleteket: www.zumbahungary.hu
2011. máj. 6. 22:13
2/12 anonim válasza:
Sport, főként futás és aerob mozgás. És keres egy jóféle diétát
2011. máj. 6. 22:17
3/12 anonim válasza:
Ha mindegy hogy hogyan akkor Lsd. nagyon durván lefogysz tőle.de mivel még csak 13 éves vagy, ezért inkább valami sport kéne.
2011. máj. 6. 22:22
4/12 anonim válasza:
sport, sport, sport, 2 aktív tesióra + sport + sport + sport és ne nassolj annyit
2011. máj. 6. 22:23
5/12 anonim válasza:
3órás diéta, hizlaló dolgok kiiktatása, sport
2011. máj. 6. 22:24
6/12 anonim válasza:
"csak azért is megmutatom nekik"
Oké, de előre szólok, hogy baromira le fogják sz@rni :)
Belekötni bárkibe bele lehet, valamiért nem csípnek téged és b@szogatnak a súlyoddal... ha lefogysz, akkor meg majd azt mondják piszkafa vagy, esetleg az öltözködésedbe fognak belekötni.
Inkább rakj fel egy képet... kíváncsi lennék, hogy ez az 56 kiló, hogy lehet olyan hű de brutál...
2011. máj. 6. 22:29
7/12 A kérdező kommentje:
Nem teszem ki a képem, kb. 4-5 kg szerintem eltűnhetne:P Köszi az eddigi tanácsokat! Múlt héten kezdtem eljárni futni, nálunk lányoknak is van lehetőségük rugby-zni, oda is beiratkoztam. Az jó, ha emellett Update1-es kajákat eszem?
2011. máj. 6. 22:36
8/12 anonim válasza:
Nem normális dolog az, hogy 13 évesen eszetekbe jut a fogyózás! Növésben, fejlődésben levő szervezetnek kell a kalória! Én 9 évesen 66 kg voltam, mint a gombóc, szinte gurultam, 14 évesen vékony lány lett belőlem, fogyózás nélkül. Fogyózzanak a valóban kövér, idősebb, 120 kg tehenek! Te pedig biciklizz, fuss, tornázz, ne szedjél be sz* bogyókat.
2011. máj. 6. 22:39
9/12 anonim válasza:
Norbi kaja semmit sem ér, attól nem fogsz fogyni, ráadásul piszkosul drága is. Ne egyél tésztát tésztával, kenyeret és csokit minden mennyiségben, este főleg nem kell szénhidrát.
2011. máj. 6. 22:41
10/12 anonim válasza:
162 centi mellé 56 kiló az sok? Ez hülyeség. Én ilyen 50 kiló alatti csajokkal szóba se állok. Elfújja őket a szél. Ha nem egyenletesen van eloszlatva, sporttal lehet rajta segíteni, de fogynod szerintem nem kellene. Úszás, aerobik... bármi, csak rendszeres legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!