Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány perc bicajozás (kényelmes...

Hány perc bicajozás (kényelmesen) ér fel 40 perc kocogással?

Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 19:37
 1/5 anonim válasza:
Teljesen más terhelést jelent a kettő, de nagyjából 40 kocogás= 40 perc bringa, ha tényleg csak lazán csinálod.
2015. márc. 21. 19:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy más, de kardionak ajánlják ezt is,és holnap inkább kocogás helyett tekernek 1,5-2 òràt.

Lényeg, hogy elégetek-e ugyanannyi kcalt,lesz-e ugyanolyan hatásos?

2015. márc. 21. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Kardionak a kényelmes bicajozást? Vagy úgy érted a kényelmeset, hogy ami a kocogással azonosan megterhelő? Úgy talán rendben van, és kb. ugyanannyit ér ugyanannyi idő. Mondjuk én éhesebb szoktam lenni utána, mintha futok, mert a futás összerázza a hasam és elveszi az étvágyam, a biciklizéstől meg inkább megjön, hacsak nem száguldozom, ahogy "a csövön kifér2".
2015. márc. 21. 19:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem csak simán, hogy egy napi kocogást lecserélnék egy hosszabb bicajozásra,olyan tempóban, hogy nem tekerek ezerrel,de azért tempósan. :D
2015. márc. 21. 20:20
 5/5 anonim válasza:
Lecserélheted nyugodtan.
2015. márc. 21. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!