Napi 10 perc egy helyben járás elég lesz?
Hogyne xD És miért a lakásban akarsz sétálgatni? Az utcára megterhelő lenne kimenni? Tudod, ott a talaj néha emelkedő is, hátha megizzadnál valamennyire azalatt a csöpp negyed óra alatt.
Ha az étkezéseden nem akarsz változtatni, akkor ugyanakkora tehén maradsz mint most vagy, már ne is haragudj. 15 percig akarsz totyogni a tv előtt, mert megy a kedvenc szappanoperád? Akkor már csüccs le és egyél bonbont, mert úgy sem fog ilyen módon lefogyni SOHA.
10-15 perc helyben járás nagyon kevés, semmilyen változást nem okoz.
Ha az étkezéseden nem akarsz változtatni, akkor totál eredménytelen lesz minden próbálkozásod, hisz pont az marad úgy ahogy volt, amitől elhíztál. Max. napi 6-7 órás edzéssel érhetnél el valamit, de azt meg nem bírnád.
Az, hogy a negyediken laksz, miért korlátoz a szabadban sétálásban?
Ha az étkezéseden nem változtatsz, akkor bukás az egész, főleg, hogy mozogni sem akarsz. Sosem fogsz lefogyni, ha így állsz hozzá.
Pont fél évvel ezelőtt 147 kg voltam. Most 101 vagyok.
Hetente 3* járok konditerembe (igen, oda és nem röhögnek ki, nem néznek ki, nem csóválja senki a fejét!).
A pulzusomat 130 alatt tartva gyalogolok egy órát kb. 5 km/h sebességgel (azért az máőr a gyorsabb kategória), biciklizek fél órát, elipszis tréneren vagyok 15-20 percet (az már megemeli a pulzusomat).
DE: van egy rossz hírem. Étkezés változtatása nélkül NEM jó a terved. Nekem sokat segített a háziorvosom (laborokkal, étrenddel, dietetikai beutalóval, tanáccsal)- neked is ezt tanácsolom.
Ilyen óriási túlsúllyal, ami nekünk van nem elég a mozgás és nem elég csak a diéta sem. Az elején mondjuk 80% étrendváltás, 20% mozgás az arány- még most is nálam.
Ilyen túlsúllyal a heti 1 kg fogyás teljesen ideális és hidd el, hogy meg is lesz, ha változtatsz az evésen és a mozgást is átgondolod.
Én személyi edző segítségét kértem- nekik ez a szakmájuk! Nagyon sok okos és hasznos dolgot tanultam meg a testemről és a helyes tartástól, mozgásról tőle.
nyugodtan lehet mozogni, az izületeket tényleg nem árt védeni, de kérd ki az orvosod és az edző tanácsát- megéri, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!