Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A 2 képen lévő lányok kb hány...

A 2 képen lévő lányok kb hány kilósak? Mennyi idő alatt lehetne elérni az 1. lány alakját a 2. -ból? (képek lent)

Figyelt kérdés

a képek: [link]

Melyik hány kg lehet kb?Hogy lehetne elérni a kövérebb alakból azt a vékonyabbat,és kb mennyi idő alatt?

2015. márc. 15. 16:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mert a kis ducinak lathatoan semmi sportmultja nincs.
2015. márc. 15. 18:57
 12/17 A kérdező kommentje:
#11:Ez nem igaz. :D Amúgy meg a 68 kg szerintem még nem duci,csak enyhén túlsúlyos,de kinek mi.
2015. márc. 15. 19:03
 13/17 A kérdező kommentje:
#11:Te sem hallottál még genetikai hasi elhízásról.Jó neked,hogy nem kell megtaoasztalnod,hogy minden deka felesleg a hasadra megy,ahelyett,hogy egyenletesen eloszlana.
2015. márc. 15. 19:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Mindkettő ugyanaz a csaj. Kérdezd meg tőle. Vagy magadtól, ha ez Te vagy, de mivel screenshotnak néz ki, lehet nem te vagy csak valahol találtad ezt a rettentő színvonalas képösszeállítást.

A sovány a képen amúgy milyen g..ivel van összekenve?

És miért kellett a körmét is fantasztikusan kipaintezni? Rászáradt a kula?

2015. márc. 15. 20:27
 15/17 A kérdező kommentje:

Az egyik én vagyok,a másik meg egy ismerősöm.Homok van rajta.A körmét meg azért firkáltam ki,hogy olyanok ne ismerjék fel,akiknek nem kellene.

De még mindig nem ez a kérdés.Arra is válaszolsz? :D Thx. :P

2015. márc. 15. 20:29
 16/17 anonim ***** válasza:

bal 52-54

jobb 65-70

heti fél kiló adható le normális ütemben,ebből ki tudod számolni mennyi idő alatt lehet ezt elérni ha stimmel az étrend és az edzés.

2015. márc. 15. 22:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, hogy olyan leszel, mint a vékonyabb barátnőd. A hasad soha nem lesz olyan. Ezt jobb, ha tőlem tudod. Az egész testfelépítésed nem megfelelő ahhoz az alakhoz. Ezt onnan tudom, mert husisan ugyanúgy néztem ki, mint te. Hiába fogytam le, nem lett lapos hasam és hosszú derekam. Persze a megfelelő pózban és egy kis feszítéssel elő tudok csalni egy olyan képet ahol úgy nézek ki, mint a vékony lány, de alapjáraton nem ilyen. Szóval fogyózz nyugodtan, hajrá 3-4 hónap és oké lesz a dolog, de ne akarj olyan alakot, amihez nincs meg a genetikai alap, mert csalódni fogsz.
2015. márc. 16. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!