Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?...

Hogyan tudnék lefogyni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, 162 cm és 63 kg.

10 kilót szeretnék lefogyni. Ez nem sok, ugye?

Hetente két tesi és egy úszás órám van, emellett heti egyszer másfél órát kosarazok. Szeretnék valami olyan diétát amivel tényleg le lehet fogyni, de ne olyan legyen amiben csak ilyen turmixokat lehet inni. Kéne valami plusz mozgás is.

A normális válaszokat előre is köszönöm.

2015. márc. 15. 11:25
 1/2 anonim válasza:

Sokszor egyél keveset.Sose legyél éhes.Tornázz,csinálj gyakorlatokat.Ha mondjuk teheted járj el futni,gyalogolni biciklizni.Ez fejben is eldől.Ne egyél csokit,cukrokat,chipseket.Sok zöldséget és gyümölcsöt egyél.Mondj le a cukros üdítőkről,teákról!Csak vizet próbálj meg inni!

Ami még fontos,hogy fokozatosan csináld!

A fekvőtámasz,felülés,guggolás sokat segít!

Én 15 éves lány vagyok,2 hónap alatt fogytam le 8 kilót.Ha van kérdésed nyugodtan írhatsz.

2015. márc. 15. 11:50
 2/2 cyberke válasza:
Egyetértek, hogy sok zöldség, gyümölcs. Tudom, sokan nehezen eszik meg a zöldséget, de ha a gyümölccsel kevered, sokkal finomabb. Pl. egy nagyon szuper saláta recept: jégsaláta, lilahagyma, retek, sárgarépa összevágva, összekeverve, majd hozzá narancs, szőlőszemek, esetleg aszalt vörösáfonya. Lehet kiegészíteni feta sajttal vagy mozzarella sajttal, kis só és olivaolaj. Elképesztően finom, és sült hús, grillcsirke mellé tökéletes köretnek. Az a lényeg, hogy kenyérből minél kevesebbet és azt is szigorúan este 6 előtt. És sok víz, tiszta, szénsavmentes víz.
2015. márc. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!