Bakó bernadett kérdése:
Hogy lehet lefogyni?
Figyelt kérdés
Hogy fogyak ha csak 3kg-ot akarok lefogyni?#fogyás #nem hányással
2015. márc. 12. 20:58
3/6 katus05 válasza:
Számolj kalóriat a kaloriabazison es probald meg kiiktatni a tesztafeleket es egyel tobb zoldseget,gyumolcsot es mozogj .de azt elarum ,hogy szalkasito edzessel semmire se messz ,mert epulni fog tole az izmod es csak hizni fogsz.
4/6 anonim válasza:
"de azt elarum ,hogy szalkasito edzessel semmire se messz ,mert epulni fog tole az izmod es csak hizni fogsz."
Atyám...
1 olyan nincs, hogy "szálkásító edzés", szálkásító DIÉTA/ÉTREND van.
2 Ki beszélt egyáltalán ilyenről??
3 Tömegnövelő étrend nélkül nem fog izmosodni sem.
5/6 A kérdező kommentje:
Hülye vagy te utolsó küldték csak te nem olvastad.
2015. márc. 15. 08:12
6/6 anonim válasza:
Mikor azt hiszed, hogy ennél nem lehet sötétebb ez az oldal, megcáfolnak...
ÉN ÍRTAM AZ ELSŐ VÁLASZT. "Szálkásító diéta és mozgás.
"
Magyarázd már el nekem, hogy itt hol írtam "szálkásító mozgást"?? Szálkásító DIÉTÁT írtam ÉS mozgást.. Már alapból ott bajok vannak, ha valaki azt hiszi van "szálkásító mozgás".
Én komolyan csak segíteni akarok itt néhány embernek, de olyan buta az emberek nagy része (sajnos), hogy nem éri meg:(.
Így legyen az ember jófej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!