Képes vagyok ez alapján lefogyni 9-10 kilót?
Sziasztok! Már egy ideje diétázom és szeretném kikérni a véleményeteket,hogy szerintetek jól csinálom-e és ha nem,min változtassak? Nem vagyok biztos abban,hogy jó-e ahogy eszem/sportolok,ezért jó lenne pár vélemény.:)
Étrend:minden nap ezt eszem-kissebb változásokkal-
Reggeli(6:30): 1DB Teljes kiörlésu kenyer sajttal,sonkaval vagy szalamival,paprika,paradicsom
Tizórai(9:30): 1csomag Jóreggelt! keksz
Ebéd(12:20):Szintén egy Jóreggelt! keksz(iskolaidőben)/Párolt csirkemell párolt zöldséggel vagy barnarizzsel(nem iskolaidőben)
Uzsonna(15:00):Párolt csirkemell párolt zöldséggel vagy barnarizzsel(iskolaidőben)/ alma,narancs,banán...stb.-2db (nem iskolaidőben)
Vacsora(18:00):joghurt+1db alma
Edzés: minden nap 23 km/2óra -biciklivel-
Szerintetek ez igy jó? Eredményes lesz-e a fogyás?Ha valamivel kitudnátok egésziteni,esetleg valamin változtassak akkor kivancsi lennék rajuk. Köszönöm ha valaszoltok!
167cm/68kg/15 éves/lány
Szia! Azért 15 évesen még nagyon óvatosan azzal a fogyókúrával. De ha nem méred szűken az adagokat, akkor jó ez. Másrészt sokan sokfélét gondolnak arról, hogy mi az egészséges, sok diétaelmélet szerint nagyon rossz étrendnek számítana ez. Szerintem a változatosság, sok rost, és a gyors felszívódású szénhidrátok túlzott fogyasztásának elkerülése a fontos.
Néhány kisebb dolgot változtatnék:
- igyál sok tiszta vizet, erre is figyelj oda. Ha jó nálatok a csapvíz, akkor én azt választanám, de ásványvíz is lehet. Ihatsz citromos vizet is (cukor nélkül), ha szereted, cukor nélküli teát, gyümölcsteát.
- Kekszből jobb lenne kevesebb. Szereted a nyers zöldségeket? Csinálhatnád úgy, hogy a csomag keksznek csak a felét eszed meg egy étkezésre, és helyette nyers zöldségeket, paprikát, paradicsomot, uborkát, savanyú káposztát, sárgarépát, karalábét stb. eszel.
- Mozgásból elég ennyi, ha ennyit bírsz két óra alatt egyelőre, de két hónap múlva már lehetne legalább 40 km ennyi idő alatt, hacsak nem nagyon ótvar a biciklid. Izmot ezzel persze nem fogsz építeni, ami szintén segítene a fogyásban, de 15 évesen szerintem még nem olyan fontos, és egészséges életmód szempontjából megfelel.
- Döntsd el és tervezd meg előre azt is, hogy ha már elérted az áhított kinézetet, akkor hogyan folytatod a diétát - életed végéig. Fogyni nem kúraszerűen kell, hanem életmódváltással. Amíg fogyni akarsz, kicsit kevesebbet eszel, de utána se térhetsz vissza a régi kerékvágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!