Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kiló tudok lefogyni...

Hány kiló tudok lefogyni május elejéig?

Figyelt kérdés
Minden nap szoktam futni. Reggelizek ebédelek és vacsorazom.
2015. márc. 5. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:

kor, nem, kg?

A lényeg hogy mit eszel és mennyit.

Mikor futsz? reggel? este?

2015. márc. 5. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
7 kilót.
2015. márc. 5. 17:31
 3/3 anonim válasza:
Hát ezt azért nem egyszerű megmondani...ha 100 kg vagy akkor akár 10-12 is lemehet,ha viszont 55-60 akkor 5-7 kg szerintem. Attól függ mennyit mozogsz és miket eszel,hisz nyilván könnyebb napi egy óra futással és gyümölcs reggeli kombóval fogyni,mint fél órát kocogni és este megenni egy fél pizzát. Én úgy fogytam le 75ről 57re,hogy ugyanúgy ettem,sokszor nem ehettem meg amit kívántam,de megérte. Bár én egy nap egyszer eszem,este. Jó,tudom,hogy pont akkor nem kellene,de a vacsora sem nagy adag nálam,egy zsömle csirkemell sonkával,paradicsommal és uborkával,egy csík csoki néha. Nyilván nem egészséges egy nap egyszer enni és ezeket,én nem erre biztatlak,csak szerintem inkább mozogj és azzal próbáld először a kalóriát csökkenteni.Nekem ez jött be,mellesleg nagyon jó kis kardió videók vannak youtubeon ,amik jól formálnak,nekem bejöttek,remélem tudtam segíteni,ha kérdésed van írj nyugodtan. :) 20/L
2015. márc. 6. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!