Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok fáradt, ha nem...

Miért vagyok fáradt, ha nem is koplalok?!

Figyelt kérdés
Mivel kövér vagyok, és elégedetlen, úgy döntöttem, megpróbálok fogyni. Korábban sem ettem sokat, csak rossz ételeket szerintem. Direkt nem koplalok, igaz kisebb adagokat eszek, de rengeteg zöldséget eszek, és próbálom kiiktatni a sült krumplit, pizzát és egyéb társait. És persze sose érzem magam éhesnek. Valamiért viszont mégis fáradtnak érzem magam. A súlyomat elnézve pedig, nem heti 5kg-tól szabadulok meg, max talán 1kg-tól. Miért van ez?

2015. márc. 13. 09:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Létezik minőségi éhez és is, illetve sokszor a mennyiségi határáig is eljutnak úgy emberek, hogy észre sem veszik.
2015. márc. 13. 11:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Vitaminhiány vagy hirtelen csökkentetted a szénhidrátbevitelt és még nem szokott hozzá a szervezeted
2015. márc. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!