Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az egyik mérlegen 79, a...

Az egyik mérlegen 79, a másikon 84 harmadikon meg 94 kiló vagyok. Miért van ez egyáltalán most akkor mennyi vagyok?

Figyelt kérdés
Tavaly 84 kg voltam holnap megyünk vizsgálatra és nagyon félek.Otthon 84 kg mutat máshol meg volt mikor 94,De barátnöméknél már csak 79 mutatott.Megnéztem és pont a 0. van a vonal.
2015. márc. 12. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért félsz a vizsgálattól?

Van kilós lisztetek? Abból rakj a mérlegre párat, akkor majd látszik, mennyire mér félre a mérleg. Persze megfelelő mennyiség kell rá, nem egy darab, hisz nagyobb súlynál az eltérés is nagyobb lesz.

2015. márc. 12. 18:18
 2/3 anonim válasza:
Tömeg....a mérleg tömeget mér általában...esetleg N-ban mér?
2015. márc. 12. 18:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Elég magas vagyok és nem látszik rajtam annyira,de nagyon rossul érzem magam.Nagyon sokszor elhatároztam már h ezentul más lez és igy is volt egy darabig..de itána mindig feladtam.Kiskorom ota félek a vizsgálattol,sosem voltam a legvékonyabb de molett sem voltam.
2015. márc. 12. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!