Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 17 éves lány,162 cm,52 kiló -...

17 éves lány,162 cm,52 kiló - fogyás?

Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem be a 17-et. 162 cm és 52 kiló vagyok. A napokban a kezembe akadt egy régi lelet. 3 éve 10 kilóval könnyebb és csupán 3 centivel alacsonyabb voltam. Szeretnék fogyni 2, maximum 3 hónapon belül legalább 7 kilót. Hogy lenne lehetséges? Nem az izomzatomat akarom elveszíteni, sőt inkább a meglévő alakomat szeretném szálkásítani. A hasammal van a legnagyobb problémám. A lábaimmal elégedett vagyok, és a fenekem sem rossz, de lenne rajta mit faragni. Tippek? A futás, biciklizés beválhat? Mennyi lenne szükséges? Ételek? Mindenféle szénhidrátot kerüljek? Érdemes-e gyömbérlevet, citromos vizet, stb. fogyasztani? Hatásosak?
2015. márc. 9. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
ez kamu, ugye?
2015. márc. 9. 20:54
 2/8 anonim válasza:
Nem kell fogynod. Tökéletes.
2015. márc. 9. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Három évvel ezeleőtt még nem voltál nő. A testi fejlődésed egy korai szakaszát hasonlítod össze a mostanival?

Egyébként eddig bajod volt az alakoddal? Ha nem, képes vagy csak azért drasztikus fogyásra, mert papíron az jobban néz ki?

2015. márc. 9. 21:00
 4/8 anonim válasza:

20 évesen vagyok 162 cm és 50 kg. És én inkább minden áron híznék csak akármennyit eszek sajnos nekem nehezen megy.

Nehogy fogyj ebből!!

2015. márc. 9. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
ne haragudj de hülyeségeket beszélsz
2015. márc. 9. 21:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Eddig is bajom volt az alakommal, csak ez a papír rádöbbentett arra, hogy mennyit híztam az elmúlt években. És mielőtt híztam, sokkal jobban éreztem magam a bőrömben, az arcom is szebb volt, nem ilyen pufi. Ha nem is 7 kilót, de ötöt mindenképp szeretnék fogyni. Légy szíves a kérdéseimre válaszoljanak az ez utáni válaszadók.
2015. márc. 15. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
162 centihez a 45 kiló nagyon kevés. Az már kórosan sovány. 3 éve még kislány voltál, most meg a nőhöz közeledsz, ne akarj csontsovány lenni. Ha elkezdesz sportolni, akkor formásabb leszel, izmosabb, de egy olyan alakhoz viszont már 55-60 kiló társul. Ne a számokat nézd, hanem a tested.
2015. márc. 16. 23:27
 8/8 anonim válasza:

én 167 vagyok és 50-51 kiló. Én azt mondom nem a súlyoddal van gond, hanem gondolom az alakod nem tetszik. Ha alul rendben vagy akkor oké, csak felülre kell. Ha jól tájékozódtam neten, jóga ilyesmi szálkásít. Én body art-ot próbáltam anno, ilyeneket csinálj szerintem. Futás is rendben... De én sose szerettem, meg féltem, hogy ilyen nagy combom lesz. (de nem is agyaltam rajta túl sokat, mert másfél kilóméternél többet nem bírtam soha). Hasadat ha lapítani szeretnéd az étrendre tényleg oda kell figyelned. Cukrot próbáld meg elkerülni. Csokiból csak étcsoki, a lehető legkevesebb cukorral, müzli szintúgy. Gyömbérléről nem tudok semmit. Citromos vizet én személy szerint imádom... De elveszi az étvágyat. Főiskolán vizsgaidőszakban sokat iszogattam. Család meg is szólt, hogy nem épp normális a súlyom. Utána kicsit változtattam. (Mert a citromos víznél a célom a napi c vitamin bevitelem volt, hogy egészségesebb legyek). A napi 5x étkezést igyekszem tartani, persze ha közbe jön ez az , akkor 1-2 hetente 1 nap lehet össze vissza.

Végére linkelek egy oldalt. Ez egy diétás oldal, amiről a reggelit, tízórait, uzsit és vacsit néztem. (Ebéddel nem foglalkoztam.) De az adagok nagyon kevesek, én kb 2x annyit szoktam enni, mivel nem diétázok, csak normálisan étkezem. Remélem segítettem. Ha kérdésed van nyugodtan írhatsz.

[link]

2015. márc. 30. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!