17 éves lány,162 cm,52 kiló - fogyás?
Három évvel ezeleőtt még nem voltál nő. A testi fejlődésed egy korai szakaszát hasonlítod össze a mostanival?
Egyébként eddig bajod volt az alakoddal? Ha nem, képes vagy csak azért drasztikus fogyásra, mert papíron az jobban néz ki?
20 évesen vagyok 162 cm és 50 kg. És én inkább minden áron híznék csak akármennyit eszek sajnos nekem nehezen megy.
Nehogy fogyj ebből!!
én 167 vagyok és 50-51 kiló. Én azt mondom nem a súlyoddal van gond, hanem gondolom az alakod nem tetszik. Ha alul rendben vagy akkor oké, csak felülre kell. Ha jól tájékozódtam neten, jóga ilyesmi szálkásít. Én body art-ot próbáltam anno, ilyeneket csinálj szerintem. Futás is rendben... De én sose szerettem, meg féltem, hogy ilyen nagy combom lesz. (de nem is agyaltam rajta túl sokat, mert másfél kilóméternél többet nem bírtam soha). Hasadat ha lapítani szeretnéd az étrendre tényleg oda kell figyelned. Cukrot próbáld meg elkerülni. Csokiból csak étcsoki, a lehető legkevesebb cukorral, müzli szintúgy. Gyömbérléről nem tudok semmit. Citromos vizet én személy szerint imádom... De elveszi az étvágyat. Főiskolán vizsgaidőszakban sokat iszogattam. Család meg is szólt, hogy nem épp normális a súlyom. Utána kicsit változtattam. (Mert a citromos víznél a célom a napi c vitamin bevitelem volt, hogy egészségesebb legyek). A napi 5x étkezést igyekszem tartani, persze ha közbe jön ez az , akkor 1-2 hetente 1 nap lehet össze vissza.
Végére linkelek egy oldalt. Ez egy diétás oldal, amiről a reggelit, tízórait, uzsit és vacsit néztem. (Ebéddel nem foglalkoztam.) De az adagok nagyon kevesek, én kb 2x annyit szoktam enni, mivel nem diétázok, csak normálisan étkezem. Remélem segítettem. Ha kérdésed van nyugodtan írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!