Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12kg fogyás meg sem látszik...

12kg fogyás meg sem látszik 100kg testsúly felett?

Figyelt kérdés

November végén kezdtem fogyókúrázni, akkor 117kg voltam. Mostmár 105kg vagyok, tehát eddig 12kg-tól sikerült megszabadulnom. Én nagyon büszke vagyok magamra, a környezetemben viszont eddig még senki sem jegyezte meg a változást. Tegnap a férjemnek is boldogan újságoltam, hogy már 12kg-nál tartok, de ő csak annyit mondott, hogy neki fel sem tünt, mert szerinte nem is látszik.

Nem azt szeretném, hogy úton-útfélen megállítsanak, de néha jól esne a visszajelzés és egy kis bíztatás.

Mikor fog bárkinek is feltünni a változás?

2010. febr. 15. 13:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hullahopp karika? O.o
2010. febr. 15. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Érdekesen néznék ki, ha a 18cm-es csuklómhoz férfiként 36-os nyakam és 72-es derekam lenne... :S Bár nőknél lehet, hogy működik... 15-30-60? 30-as nyak? :D
2010. febr. 15. 14:28
 13/13 anonim ***** válasza:
ez nőknél működik, mérd le, mielőtt ítélkezel.(természetesen 1-2 cm nem számít)
2010. febr. 15. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!