A fogyókúra és a gyúrás nem jár egy cipőbe ugye? :S
Figyelt kérdés
itt nem a tészta gyúrásra gondolok hanem a konditerembe testépítés ...2010. febr. 15. 09:24
1/4 anonim 

válasza:

A testÉPÍTÉS szóban benne van, hogy izomtömeget fogsz felszedni magadra. Az izomnak meg nagyobb a fajsúlya, mint a zsírnak, azaz egy marék izom többet nyom, mint egy marék zsír. Elképzelhető, hogy a kilóidból nem megy le semmi, akár még fel is szedhetsz (attól függően, hogy most mennyi zsír van rajtad), ezen ne lepődj meg. Az alakod azonban egyértelműen változni fog, ha következetesen csinálod, és nem adod fel két nap múlva.
2/4 maundrel 

válasza:

dehogynem. az első válaszoló jól leírta a dolgokat, nem is értem miért lett lepontozva :O. 1 kg izom alapjáraton több kalóriát éget mint 1 kg zsír... és lehet hogy kilóban nem leszel kevesebb de centikben mindenképp :)
3/4 anonim 

válasza:

Úgy értetted, hogy fogyókúra közben lehet-e/érdemes-e gyúrni? Hát persze! Nem lesz annyi energiád, de az izmok stimulálása arra készteti a szervezeted, hogy építse , karbantartsa őket (lehetőségéhez mérten). Ha nem nagyon kemény a diéta, akkor garantáltan jobban fogsz kinézni, mint gyúrás nélkül. Nézd meg a crossfit-eseket. Igen szigorú, szénhidrátszegény diéta és kemény edzés... és igen jól néznek ki.
4/4 anonim 

válasza:

Én is ezt csinálom, fogyózom, de járok edzőterembe. Már rég nem a kilóim érdekelnek, hanem, hogy formás legyek. Minden edzésemet 40 perc kardióval kezdem, és után "gyúrok". Már látszik is az eredmény. Fogytam. Illetve mégsem, mert a kilóim ugye nem mentek le a fentebb említett dolgok miatt, viszont kisebb lett a fenekem, a combom, a derekam. És ami a lényeg, hogy nem ereszkedett meg a bőröm a fogyástól. Sőt ennyire még soha nem tűnt el a narancsbőröm, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!