Gyúrás mellett fogyókúra hogyan?
Figyelt kérdés
Már gyúrok lassan fél éve és elég sok rajtam a zsír (kb.15kg), hogyan tudnám leadni hogy mellette rendesen tudjak edzeni? Most ilyen hidegbe kint nem sokat tudok csinálni, várom az ötleteket. 15F2010. jan. 25. 11:49
1/8 anonim válasza:
Azt mondják a nagy testépítők, hogy vagy fogyózol, vagy tömegnövelsz. A kettőt egyszerre csinálni, úgy hogy még hatékony is legyen lehetetlen.
Szerintem az edzésedbe építs bele kardió, meg aerob elemeket.
(kardiógépeken, futógépen...stb..)
Csak ez mellett ugye mivel kifáradsz, nem lesz olyan hatékony a "gyúrásod".
Olyanról is olvastam, már, hogy 6 hónap kemény "gyúrás", majd 6 hónam kemény kardio, zsírégetés...(de nem tudom ez beválhat-e)
am itt nézelődj: [link]
2/8 anonim válasza:
Az én öcsém már évek óta azt csinálja, amit az első válaszoló leírt.Most abban az időszakban van, amikor 2 óránként eszik, ilyenkor mindent, hogy minél nagyobb legyen a tömege.Majd fél év után olyan márciustól pedig szálkásít vagy mit csinál, ilyenkor csak rizst eszik tojással, mert az a legolcsóbb, persze bármilyen zsírszegény meg mittudom én ezt ő tudná megmondani, mit lehet még enni.De abból is csak keveset.Neki bevállt, nagyon szépen ki van gyúrva.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hasznos volt!!!
2010. jan. 25. 12:39
4/8 anonim válasza:
Egyszerre a kettő sehogy. De ha edzés után vagy pihenőnapon gyorssétát nyomatsz, jó melegen felöltözve, hogy a testhőmérsékleted ideális legyen a zsírégetéshez, azzal el lehet valamit érni. a body.builder.hu-n valamelyik BB.Tv részben "parasztkardió" cím alatt megtalálod.
5/8 anonim válasza:
ha gyursz minek akarsz fogyozni?a zsir izommá alakul.
6/8 anonim válasza:
a zsír nem alakul izomá,nem változik át,előszőr tömeget növelni érdemewsebb,hisz ha izmos az ember jobban ég a zsír majd a diéta alatt.
bővebben: [link]
7/8 anonim válasza:
de átalakul én mielött elkezdtem 80kg voltam kis tulsullyal most 110 vagyok szin izom
8/8 anonim válasza:
nem nem alakul át:) mi az hogy átalakul, egyszer csak átváltozik a zsír vagy ezt hogyan gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!