Esti kocogas (fogyokura) elott/utan mikor ajanlatos vacsorazni?
Figyelt kérdés
Minden este jarok kocogni, mert par kilot le szeretnek adni.
Este 6-8 ora kozott szoktam menni 30 percre, kerdesem hogy mikor ajanlatos vacsorazzak a kocogas elott mondjuk 1 oraval vagy rogton a kocogas utan?
2011. júl. 12. 11:07
1/6 anonim válasza:
Előtte ehetsz és utána is. Előtte mehet sovány hús + rizs + zöldség, de mivel már este van ezért utána csak hús + zöldség. Lehet előtte 1 órával, hogy ne szúrjanak. És a fél óra kicsit kevés, pont akkor indul be a zsírégetés kb. Told meg 10-15 perccel.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi igy fogot tenni.
Meg 1 dolog erdekelne ... gyumolcs szoba sem johet kocogas utan? Pl most szilva szezon van es biza kocogas utan neha szoktam enni. Ajanlatos vagy sem az esteli gyumolcseves? Semmilyen gyumolcs?
2011. júl. 12. 12:09
3/6 anonim válasza:
Gyümölcsöt este nem nyomnék. Délelőtti időszakban mehet, de akkorse mértéktelenül, a fruktóz miatt. Üres kalória, nem használható fel semmire, de finom :D A máj 50g ig elraktározza a fruktózt, úgyhogy délelőtt simán lehet majszolni.
4/6 anonim válasza:
Most találtam ezt a cikket, olvasd el ha van időd... Ott van, hogy miben mennyi fruktóz van. /Lent/
6/6 A kérdező kommentje:
Ezekrol a dolgokrol nem tudtam, de ezentul betartom.
Koszi!
2011. júl. 12. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!