Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elmúlt hat óra. Hűű fogyókúráz...

Elmúlt hat óra. Hűű fogyókúrázok már ételt ma nem esznek. Ti mit ettetek ma?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 18:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%
Ez a "hat után nem eszünk" ez egy bődületes marhaság.
2010. febr. 15. 11:08
 12/23 Krisz85 ***** válasza:
40%

Szerinted miért nem szabad este 6 után enni?! Kiváncsi vagyok csupán.

Szerinted a szervzeted este 6 után kikapcsol? még alvás közben is használ energiát a szervezeted fekvés, alvás közben. Ezt úgy hívják anyagcsere. Szerinted jó az neki hogy este hatkor nem eszel majd másnap reggel 7 kor reggelizel, ez cirka 13 órányi éheztetése a szervezetednek, ez több mint fél nap. Ha csökken is tőle a testsúlyod garantálom hogy nem a zsírvesztés az oka (a fogyás=szírvesztés, ami nem egyenlő a testsúlycsökkenéssel).

2010. febr. 15. 11:47
 13/23 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is felejtsük már el ezt a marhaságot. Ha te mondjuk 11kor fekszel le, akkor még bőven ehetsz 6 után. Sőt kell is. Nem szabad a gyomrot ennyi idegi kaja nélkül hagyni. Ezt a szervezet koplalásként éli meg. A lényeg az, hogy lefekvés előtt kb. 2-3 órával ne egyél. Én kb. éjfél körül fekszem le, és akár még 8kor is bevágok egy csirkemellett salátával. Ja, és 18 kg-ot fogytam.
2010. febr. 15. 13:59
 14/23 anonim ***** válasza:
hát nem tudom. én már régesrégóta nem eszek vacsorát (mondjuk nem 6 hanem 3 után...) és elég sokat fogytam.
2010. febr. 15. 17:47
 15/23 anonim válasza:
itt nem az a megoldás h nem eszem...mozogni kell nem otthon henyéskedni
2010. febr. 15. 18:05
 16/23 Krisz85 ***** válasza:
40%
igen sokat fogytál, izomból......
2010. febr. 15. 21:55
 17/23 anonim ***** válasza:
ezt had én döntsem már el :)
2010. febr. 15. 22:00
 18/23 anonim ***** válasza:
A 6 óra után nem evés sikeressége a következő okra vezethető vissza: egyszerűen csökken a napi kalóriabeviteled, mert amúgy valószínűleg 6 után is ennél még valamit. A hangsúly nem az időpontont van, hanem azon, hogy kevesebbet ettél..
2010. febr. 16. 17:22
 19/23 A kérdező kommentje:
de abban azért csak van valami, hogy álmunkbna nem mozgunk hanem pihenönk. A szervezet ne emésztéssel foglalkozon hanem pihenjen. Nem?
2010. febr. 16. 17:36
 20/23 Krisz85 ***** válasza:

Kérdező! Nem! Ez nem így működik, ha alszom ne az emésztéssel foglalkozzon a test. Persze nyilván nem 6 fogásos Vasárnapi ebédet kell minden este vacsorára elfogyasztani, de biólógiailag az emberi test nem így működik. Olvass nyugodtan utána! Ha egész nap fekszel, meg sem mozdulsz akkor is használsz el energiát, tudod légzés, keringési rendszer, stb, sőt még az izmaid, hogy saját magukat fenntartsák, ahhoz is energia kell. Mit gondolsz honnét jön az energia? Testzsírból? akkor koplalással lehetne fogyni, de nem lehet, tehát ebből kvázi jön, hogy szépen izomszövetből, mivel a test a leggyorsabban az izomszöveteket, azaz fehérjét bont vissza és alakít át energiává. Erről is kereshetsz neten, meg fogsz döbbenni.

A "hadd én döntsem már el" embernek meg mondanám, hogy ne nagyon csináljon belőle hiúsági kérdést, biztos lehet benne hogy izomszövet több épült le a testén mint zsírszövet. Kéne pár szakirodalmat olvasni, és akkor mindenki rájönne, hogy mit hogy kéne (Anita Bean: Modern Sporttáplálkozás c. könyve, google barát segít ;-) )

2010. febr. 16. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!