Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elmúlt hat óra. Hűű fogyókúráz...

Elmúlt hat óra. Hűű fogyókúrázok már ételt ma nem esznek. Ti mit ettetek ma?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 18:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Tört hagymás krumplit fasírttal,tartármártással.Most épp eszek,és tojok rá,hogy 6 óra múlt 9 perccel :DDD
2010. febr. 14. 18:08
 2/23 anonim ***** válasza:
74%

Sosem érdekelt, hogy elmúlt-e már 6 óra, és csak egyetlenegyszer kezdtem el diétázni, kemény 5 órát bírtam XD Mondjuk, szerencsére nem vagyok rászorulva:D Most kávéztam 3 teáskanálnyi cukrot tettem bele, és néhány órán belül üzemi mennyiségű melegszenyát fogok magamba dönteni:D

Ez kb. 7-8 szendvicset foglal magába:D Amúgy d.e. 4 szelet csirkemellet ettem sült almával, sült répával, és hagymával, iszonyú sok majonézzel, és egy zacskó gyorsrizzsel:D Ja, meg egy doboz sör is befigyelt utána:P

18/Lány

2010. febr. 14. 18:19
 3/23 anonim válasza:
64%
18:19-es,nem hízol tőle?:D
2010. febr. 14. 18:23
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
18:19-es vagyok: nem! Hála Ganésának:D Meg rengeteg vizet iszom, mindig is ilyen "kacsa" típus voltam, plusz nagyon gyors az anyagcserém, kiskoromban azt hitték beteg vagyok, pajzsmirigy-túlműködés, ilyenek, de szerencsére egyik sem:D Sokan mondták már, hogy többet eszem, mint egy férfi:D
2010. febr. 14. 18:39
 5/23 Krisz85 ***** válasza:
85%

Egy jó nagy lapáttal verném agyon azt aki kitalálta és behozta a köztudatba az este 6 után nem evést, és miután megvertem úgy, hogy a fogait köpködi felolvastatnék vele pár biológiai és táplálkozástudományi szakkönyvet. Ez lenne az igazi bosszú :-))

amúgy a kérdésre a válasz:

brokkoli és csirkemelfilé

2010. febr. 14. 18:55
 6/23 A kérdező kommentje:

Szerinted lehet 6 után enni? :O Dehát akkor már nem hazsnáljuk el nem? Az az igazság hogy lassan 7 óra, de még bizony éhes vagyok, És úgy ennék egy csirke melles kenyeret paradicsommal, de mam már rengeteget ettem legalább 2000 kcal-nyit. Szerinted? De tök őszintén!!

( lány 15, 180 cm 64,5 kg ) még 4,5 kg felesleggel. :(

2010. febr. 14. 18:57
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
én ma már ettem zabkását reggelire, aztán mekiben egy cheeseburgert ,délután egy kis sütit kávéval a vacsora meg hal és ráksaláta lesz ami este 9 körül lesz. :) nem fogyókúrázom, de figyelek általában hogy mit eszek, és sportolok. mondjuk ez a mai nap nem éppen diétás volt :P
2010. febr. 14. 19:04
 8/23 anonim ***** válasza:
75%

hát valamelyik előző válaszoló most biztos engem is agyonverne mert én már ebéd óta nem eszek... :D

kérdező, igyál egy teát. vagy egyél egy répát, attól nem lesz semmi bajod. vagy néhány savanyúuborkát!

2010. febr. 14. 19:13
 9/23 A kérdező kommentje:
Ittam egy teát :) Köszi, bevált
2010. febr. 14. 21:59
 10/23 anonim ***** válasza:
75%
Én ma alig ettem, mert nem igazán voltam éhes. Hétvégén mindig ez van :) reggel ettem 4 db Norbis péksütit, aztán volt 2 v. 3 alma, egy répa, meg pár falat zöldbab. Megpróbálkoztam a szardíniával is, de nagyon undi volt. (Nagyon finom, de miért kell rajtahagyni a pikkelyeit?!) Emellett ittam kb másfél l üdítőt, diétásat, 15 kcal/ deci.
2010. febr. 14. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!