Elmúlt hat óra. Hűű fogyókúrázok már ételt ma nem esznek. Ti mit ettetek ma?
Sosem érdekelt, hogy elmúlt-e már 6 óra, és csak egyetlenegyszer kezdtem el diétázni, kemény 5 órát bírtam XD Mondjuk, szerencsére nem vagyok rászorulva:D Most kávéztam 3 teáskanálnyi cukrot tettem bele, és néhány órán belül üzemi mennyiségű melegszenyát fogok magamba dönteni:D
Ez kb. 7-8 szendvicset foglal magába:D Amúgy d.e. 4 szelet csirkemellet ettem sült almával, sült répával, és hagymával, iszonyú sok majonézzel, és egy zacskó gyorsrizzsel:D Ja, meg egy doboz sör is befigyelt utána:P
18/Lány
Egy jó nagy lapáttal verném agyon azt aki kitalálta és behozta a köztudatba az este 6 után nem evést, és miután megvertem úgy, hogy a fogait köpködi felolvastatnék vele pár biológiai és táplálkozástudományi szakkönyvet. Ez lenne az igazi bosszú :-))
amúgy a kérdésre a válasz:
brokkoli és csirkemelfilé
Szerinted lehet 6 után enni? :O Dehát akkor már nem hazsnáljuk el nem? Az az igazság hogy lassan 7 óra, de még bizony éhes vagyok, És úgy ennék egy csirke melles kenyeret paradicsommal, de mam már rengeteget ettem legalább 2000 kcal-nyit. Szerinted? De tök őszintén!!
( lány 15, 180 cm 64,5 kg ) még 4,5 kg felesleggel. :(
hát valamelyik előző válaszoló most biztos engem is agyonverne mert én már ebéd óta nem eszek... :D
kérdező, igyál egy teát. vagy egyél egy répát, attól nem lesz semmi bajod. vagy néhány savanyúuborkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!