Ez túl kevés? Túl sok?
reggel: 1 kifli, kb 100g trappista, 2 körte
tízórai: 1 körte
ebéd: tészta szószal, egy képviselő fánk
uzsi: 2 alma
vacsi: 2 kifli vajjal, mézzel, 2 banán

Nem sok, de iszonyú egészségtelen, és fogyni nem fogsz.
Csupa szénhidrát, rost semmi, vitamin is csak alig.

22.23 a bulemiasok hannyassak magukat. Az anorexiasok pedig egyszeruen csak megvonjak maguktol az etelt.
Szerintem nem sok de .....nem is a legjobb modszer a fogyashoz....sztm....nem tudok neked mit ajanlani mert ne is keresem a modszert a fogyashoz ....de en leattam 7 kg-t Ugy hogy a Cindy Crawford Cd-re tornaztam, ami 1.30 perces az utolso honapban csokkentettem 1 orara reggeliztem 2 szendvicset , ebedeltem amit foztek tisztessegesen ..... ebed utan egybol tornaztam.....utana ha ehes voltam akkor ettem egy danont csumolcsot puffasztott rizst ami otthon volt de csak ilyeneket ...oh es az edesseget orokre szamuztem....nem kell ha edeset kivanok turorudi danon....ilyenek...nem jo az edesseg csak a fogat roncsolja es hizol tole ...nem erdemes enni....hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!