Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kondizással lehet fogyni?

Kondizással lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Miközben a testem munkát végez és izzadok, így lehet fogyni?

Nem, nem arra gondolok, hogy átlehet e alakítani hájat izommá.

2015. febr. 15. 14:03
 1/9 anonim válasza:
100%
persze hogy lehet,de figyelj az étkezésedre is. Ha tényleg fogyni akarsz,akkor vedd komolyan.
2015. febr. 15. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

kalóriát használ el az edzés,az izzadás meg sima vízvesztés.

ezért a kérdésed mondhatni tudatlan.

a bevitt kalória függvénye,hogy mi fog történni edzés hatására.

2015. febr. 15. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen. Lehet. Segít fogyni a feleslegekből, a raktárakból. Egy bizonyos erőnlét kell ahhoz, hogy tudjon mi zsírt égetni, aztán kardió tud segíteni a zsírégetésben. Ezt megfejeled egy jófajta táplálkozással, akkor jó eredményt lehet elérni.
2015. febr. 15. 14:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem a fogyás az elsődleges célom, hanem a gyúrás. Csak ezalatt az idő alatt fogyni is lehet. :)
2015. febr. 15. 14:58
 5/9 A kérdező kommentje:
És így egyszerre tudom mindkettőt.
2015. febr. 15. 14:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Nagyobb réteg ruhában vagy rövidnadrág és egy pólóban csináljam az összes gyakorlatot? (kardió és kondi)

Azért kérdezem, mert úgy gyorsabban izzadok.

2015. febr. 15. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:

És azzal mit érsz, hogy izzadsz? Az víz, amit utána újra be fogsz vinni a szervezetedbe...

Valószínűsítem a kérdésed alapján elég tudatlan vagy a témában, nézz utána. Ha nem fogyni akarsz akkor valószínűleg izmosodni, vagyis tömeget növelni. Ahhoz meg kalóriaplusz kell.

2015. febr. 15. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Izmot építeni és zsírt égetni elég neccesen lehet együtt, pontos, jó étrend kell hozzá, és nem is biztos hogy sikerülni fog. De amúgy sem éri meg, mert jóval lassabb, mintha hagyományos módon tömegelnél, majd szálkásítanál. Nézz utána.
2015. febr. 15. 16:00
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm és igen tudatlan vagyok ebben a témában még. Kötve hiszem, h ti úgy születtetek, hogy mindent tudtatok mindenről :)
2015. febr. 15. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!