Kondizással szépen le lehet fogyni? (lányok)
Faszák a súlyemelős gépek. Arra gondolsz itt most, hogy kellene egy löketet adni a fogyásnak? Hát nem akarok hülyeséget mondani, de lehet, hogy még erre is jó lenne a súlyzós edzés.
2- Nehogy izmos legyek: Nyugi, a nőkben a tesztoszteron szint alacsony, úgyhogy aki nem akar izmos lenni nem is lesz az. Női megnevezéssel: formásodni fogsz valamennyit. :D
Ami még fontos: Egy izomcsoportot se hagyj ki, mindent eddz.
Innen leshetsz edzésterveket. Vannak direkt nők részére is, bár szerintem egyik másik még a nőknek is kevés...
súlyzóval fogyni??xDxDxD
omg mindig megtudok lepodni az emberi hulyesegen.:D
nehogy kimenj a szabadba futni par kort mert meg a vegen belelegzel egy kis frisslevegot..;)
"mg mindig megtudok lepodni az emberi hulyesegen.:D"
nos, ugyanezt gondoltam énis miután elolvastam a kommentedet :) nemtudom, elolvastad-e a leírást, de ottvolt, hogy az étkezési szokásaimat megváltoztattam és azóta folyamatosan fogyok+odafigyelek mit eszek :) ergo (mert ugye a gyengébbék kedvéért,mint jelen esetben TE vagy lekell irni) a kondizással formázni akarom a testem, nem lefogyni konkrétan:) Písz. És mellesleg heti 1x úszom és futok, eztis leirtam fent, többször nincs időm ugyanis nehéz suliba járok. de az OTTHONI konditermunket beletudom szoritani hetente 1x-2x :) HA LEGKÖZELEBB BUTASÁGOT IRSZ ÉS NEMOLVASOD EL A LEIRÁST NE IRJ VÁLASZT TE TAHÓ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!