Mennyi kalóriát és azon belül szénhidrátot fogyasztotok? Mennyit fogytok vele?
Egy nap max 2000 kaloriat viszek be(ennek en tobbet is, de nem tudom fentebb kuszkodni sehogy:D). Ennek 60%-a nagyjabol szenhidrat, de a java az gyumolcsbol van. 30% feherje es 10% zsir.
A heti 5 tesioram mellett van meg heti 3x egy-egy 90 perces kezilabda edzesem.
Par honapja a 165 centimhez 60 kilo voltam, azota lefogytam 55-re, amivel tokeletesen elegedett vagyok, mivel a "felesleg" javareszt csak izom. Kb egy honapja pedig tartom a sulyomat. Nem hizok, nem fogyok, elegedett vagyok. Ja es azt elfelejtettem, hogy 90%ban vegan etrenden vagyok, tehat nem eszek hust tejtermeket tojast kiveve tejtermeket nagyritkan, ha pl valami fottetel tejszinnel van elkeszitve, akkor azt van mikor megeszem.
Köszi,hogy írtatok!
Én 1500 kcalt, max 100 gr ch-t eszek. Heti fél kiló fogyásra van ütemezve. :) 63 kiló 165cm vagyok. Mellette heti 4szer 1 órát kardiózom és súlyzózom is. Ilyenkor persze kicsit többet eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!