Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogyan viselitek a...

Lányok, ti hogyan viselitek a PMS-t? Hogyan lehet kibírni?

Figyelt kérdés

Nekem a hónap többi napján nem okoz betartani az étrendem, élvezem is az egészséges ételeket.

De mielőtt megjön, nagyon durván rám jön a zabálhatnék, minden gondolatom csak az evés körül forog. Nagyon nehéz megállni, ma sem sikerült, emiatt elég nagy baleknak érzem magam.

Nektek nincs ilyen gondotok?

2015. febr. 9. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Zabálhatnékom nincs, de az édességet kívánom.

Biztos nem véletlen, talán van benne valami, ami jó ilyenkor. Úgyhogy én nekem nincs ilyenkor lelkiismeret furdalásom, hanem megeszem, amit megkívánok.

Mondjuk nincs súlyproblémám és az az 1-2 nap nem változtat meg.

2015. febr. 9. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Olyankor úgyis mindig hasmenésem van, úgyhogy nincs lelkiismeret-furdalásom amiatt, hogy mennyit eszek.
2015. febr. 9. 13:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hűha, második válaszoló, nem irigyellek!

Tudom, hogy nem ezen a pár napon múlik a diétám és a súlyom sem, de elég pocsék, amikor a jól átgondolt étrendemet felborítom, mert nem bírok magammal.

2015. febr. 9. 13:40
 4/5 anonim válasza:
örülj neki, hogy más kellemetlen tüneted nincs.:) Ez legyen a legnagyobb gond a diétáddal. Ilyenkor gondolom felkészül a szervezted a vérzésre, azért az elég nagy engeriát vesz el.
2015. febr. 9. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem annyira durva volt a pms, hogy fogamzásgátlót irattam fel, csak a pms miatt szedtem. Utána tudtam lefogyni. Most szülés után, 20 kiló felesleggel mentem a kis receptemért...sokkot kaptam, mert már elmúltam 35 éves és nem szedhetem:((( Helyette mirena spirálom lett, de szerencsére ezzel is megy a fogyás, mert nincs pms. Teljesen megértelek. Esetleg próbálkozz homeos szerrel, hátha Te megtalálod a neked megfelelőt.
2015. febr. 9. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!