Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek, h lehet kibírni azt az érzést mikor látjátok párotok előző szerelmét és éget az érzés, hogy az illetővel ők egyszer jól megvoltak, szeretkeztek, boldogok voltak stb. főleg ha az illető jobban néz ki, mint te?
Jobban néz ki? Hát nem tudom, szerintem nem, de ennek az égadta világon semmi jelentősége nincs.
Viszont én most hiába fogom leírni, hogy abszolút nem érdekel, nem "viselem" sehogy, mert zavar... Ha Téged zavar, ha Neked probléma, akkor attól, hogy én simán végigröhögök egy estét a pasim exbarátnőjével, akit nagyon bírok, attól Neked nem lesz jobb semmi. Évekkel azelőtt szakítottak, hogy én megismertem a párom, mit zavarjon? A barátom 32 volt, amikor megismertem, nemigen lehettek illúzióim, hogy nem volt előttem senkije. Inkább örülök neki, hogy a nő jó fej, hogy inkább segítette, mint hátráltatta a kapcsolatunk alakulását, ráadásul anno nagyon sokat segített a páromnak, kihúzta egy nagyon rossz időszakban a mélypontról, úgyhogy őszintén hálás is vagyok neki, mert mi most nem lennénk ilyen boldogok, ha ő nincs.
Figyelj ő múltja én meg a jelene. Ennyi. :D
Velem van, nem ő vele.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!