Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ebben segíteni?
Egy ideje szinte teljes magánnyal,depresszióval, üresség érzéssel kűzdök amit szeretnék az pedig egyáltalán nem jön össze…
Pár hete beregiztem társkeresőre és ott is csak a 30,40 éves férfiak írtak nekem. Aztán pár napja szinte csak helyes fiúk. Megismerkedtem életemben először egy helyes,jó fejnek tűnő sráccal és elkezdtünk levelezni majd nem válaszolt a levelemre,mert állítása szerint nem kapta meg így pár napra elakadt a levelezés,de aztán újra beindult. Megkérdezte,h van-e kedvem talizni 29-e után,-mert addig külföldön van- én pedig mondtam h igen. Aztán bejelöltem fb-n itt még szimpatikusabbnak tűnt és ezt meg is írtam neki. Aztán tegnap elött írt,h nemcsak h szimpi vagyok,hanem szép is,szépek a szemeim. :) És h szeretne velem vmikor beszélni. Én meg tegnap írtam,h köszönöm a dicséretet és beszéljünk csak írja meg mikor van fent. Erre azt válaszolta,h hát nem tudja amikor rá írtam épp aludt,de ha lát engem mindeképpen rám ír. Ma fent volt fb-n,de chaten nem volt elérhető én pedig igen,de mégsem írt rám.
Olyan mintha nem lennék olyan fontos neki. Nem tudom,h mit akar,miért csinálja ezt.
A magánnyal nem tudok mit kezdeni néha eljárok társaságba,de nem vagyok képes senkihez se kötődni,nem tudok se szeretni,se utálni,nincsenek érzéseim A családom és akik elhívnak azok elég konzervatívak nem értenének egyet azzal,ha lenne barátom. Akit a legjobb barátnőmnek hittem ő sem áll mellettem,ő is elég konzervatív,ő azt képviseli,h házasságig nem jó a szex. Tehát titokban kéne csinálnunk az egészet. Én viszont szeretnék barátot össze akarok jönni a sráccal. Nincsen még jó haverom sem akivel megtudom beszélni a problémáim,nincsen senki sem aki meghallgatna! Tehát,ha össze jönnék nem tudnám senkivel se ezt megbeszélni. Egy ideje járok pszichológushoz,de őt sem érdeklem unott fejjel nézi az időt.
Tudom,h most ez egy szerencsétlen időszakom és azért van mind ez. Talán az lenne,a jó,ha nyitnék az emberek felé,elkezdenék dolgozni,elfoglalnám magam,mert jelenleg nincsen suli(!),de még munkát sem találok csak ritkán és akkor is olyat ahol egyedül dolgozok.
Szerintetek mit csináljak a sráccal? Mit csináljak,hogy legyenek érzéseim,h jóra forduljanak a dolgok?
21/l
szerintem természetes dolog, h barátot akarsz, és elég merész is, h így szembe fordulsz a családi értékrenddel, te érzed, h erre szükséged van, és ez természetes is!
a srác valószínűleg másokkal is ismerkedik, meg még alig ismeritek egymást...szóval nem várható el, h csak te legyél neki a fontos, az később alakul ki, ha kialakul
és másik, baráti társaság is kéne, keress hobbit, annak kapcsán társaságot, lehet ez sport, tánc, kézműves, önkénteskedés, akármi...annyi a lehetőség
Köszönöm szépen! :)Nem várom el,h én legyek a legfontosabb neki,de nem vagyok abban biztos,h egyáltalán akar engem... :///
Igen szükségem van a társaságra,de nem tudok rendesen kapcsolatot kialakítani az emberekkel,egy sajátos világban élek.
A társaság pedig mihamarabb kéne,mert nem akarom h a srác lássa,h magányos vagyok...
Eléggé el vagyok keseredve...
Mintha engem írnál le... és senkivel sem tudom ezt az érzést megbeszélni.
A pasival kapcsolatban annyit tudok tanácsolni, hogy ha nem akar mégsem talizni, írja meg.
21/L
Abban a tekintetben igen, amit leírtál. Hogy mindig magányosnak érzem magam. Valahogy úgy, hogy egyedül vagyok, akkor is ha éppen családban vagy barátokkal töltöm az időt.
Én az üresség dolgot inkább "kiégettség"-nek nevezném. Régen egy csomó plusz volt bennem, voltak céljaim, de most valahogy nem tud az sem motiválni.
Gondolkoztam azon, hogy hátha egy igazi társ tudna ezen segíteni, de nem vagyok benne biztos (a magam részéről).
Haverom sok van, de igaz barátok elkoptak az idő folyamán :) (Párkapcsolat, továbbtanulás vagy egyéb miatt)
Igazából egy igaz barátom van, akivel levelezek és tényleg megoszthatok vele bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!