Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elég még ennyit fogynom?

Elég még ennyit fogynom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 103 kg voltam 2014. június elején. Most 83 kg vagyok. A 168 cm-hez. Az első célom a 75 kg. Így is lesz feleslegem de ha ezt elérem akkor minden oké lesz nálam. :) De a végső az a 70. Nehéz a csontozatom ahogyan mondták is a kórházban. (inzulinrezisztenciám van). Sokan mondták már hogy bőven 10 kilót is letagadhatnék mert tényleg jól oszlik el, csak a kilók miatt mindig megijedek. 15 éves vagyok fogyózom és tornázok, néha kicsit nassolok de az nem mindennapos. Szeretném tudni hogy mit gondoltok erről az álom 70 kilóról? Mert mivel már most jól oszlik el úgy már meg leszek elégedve magammal. De ez a vége nagyon nehézkesen megy le. :((

2015. jan. 27. 21:23
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Jó ezt "hallani" :) Köszönöm de szerintem már rég átestem már gondolkodást illetően...
2015. szept. 13. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!