Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elég még ennyit fogynom?

Elég még ennyit fogynom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 103 kg voltam 2014. június elején. Most 83 kg vagyok. A 168 cm-hez. Az első célom a 75 kg. Így is lesz feleslegem de ha ezt elérem akkor minden oké lesz nálam. :) De a végső az a 70. Nehéz a csontozatom ahogyan mondták is a kórházban. (inzulinrezisztenciám van). Sokan mondták már hogy bőven 10 kilót is letagadhatnék mert tényleg jól oszlik el, csak a kilók miatt mindig megijedek. 15 éves vagyok fogyózom és tornázok, néha kicsit nassolok de az nem mindennapos. Szeretném tudni hogy mit gondoltok erről az álom 70 kilóról? Mert mivel már most jól oszlik el úgy már meg leszek elégedve magammal. De ez a vége nagyon nehézkesen megy le. :((

2015. jan. 27. 21:23
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Ekkora testsúlynál nem havi 1kg a normális, jó ég. Alapból heti 1kg-ot mondanak amit le lehet adni szépen zsírból. Én 167cm vagyok, most 55kg, és van rajtam bőven felesleg, deréktájon, csípő... sztem neked 55körül lenne az ideális.
2015. szept. 6. 23:07
 12/31 anonim válasza:
63 kg tökéletes!!! GRATULÁLOK!
2015. szept. 6. 23:52
 13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Utolsó előtti nem igazán értelek. És nem nagyon érdekel hogy te hány centi és hány kiló vagy ne haragudj, nem tudom te mennyi fogytál életedben de én túl vagyok a 30 kiló mínuszon is bőven 15 évesen ;) Egyébként is nem mindenkinek ugyan az az alkata erről ennyit. Más részről már a bordáimat, kulcs csontomat is érzem amit előtte soha szóval ;))
2015. szept. 7. 15:06
 14/31 anonim válasza:
Véleményt kértél, 15 évesen szerintem még az 55kg is sok a magasságodhoz. Az eddig, hogy mennyit fogytál lényegtelen, inkább az az elkeserítő, hogy 14 évesen több mint egy mázsa voltál. Igaz, ahhoz képest nem rossz a 70kg, de ilyen magassághoz még egy férfinek is sok.
2015. szept. 7. 15:31
 15/31 A kérdező kommentje:
Uhhh xdd 63 kiló vagyok mint írtam valamelyik kommentben XDD Egyébként meg az osztályomban mind többek 55 kilónál és rohadt jó alakjuk van de oké. Nem tudom ha te meghíznál 103 kilóra vennéd a fáradságot hogy lefogyj???? Ki tartanál??? Rohadt kemény munkám volt ez és nem oltogatást kértem. Egyébként néha vissza kéne olvasni egy egy dolgot és nem utána kéne lehordani az embert.
2015. szept. 7. 16:54
 16/31 anonim ***** válasza:
Nem kell foglalkozni a hülyékkel. Csípő-, fenék- és mellmérettől függően akár tökéletes alakod is lehet már 63 kilósan, szóval ha a csontjaid látszanak, akkor látatlanban is azt mondanám, hogy nagyon szép munka, és most már ne fogyj tovább!
2015. szept. 7. 17:14
 17/31 A kérdező kommentje:
A testzsíromat megmértem otthon és a normál tartományban van :) Már a legtöbbet mondták otthon és a suliban is hogy már jó az alakom nem kel fogynom de nálam azért a cél a 60-58 kg :)
2015. szept. 7. 18:31
 18/31 anonim válasza:
# 15, nem híznék meg 100kg-ra, de ha te erre vagy büszke hogy 14évesen gurultál és leadtál X kg-ot akkor verd erre melled. Az a fontos, hogy neked legyen jó, nekem édes mindegy.
2015. szept. 7. 19:12
 19/31 A kérdező kommentje:
Nem voltam buszke de korhazban is voltam mert betegsegem volt aranyom. De igen most buszke vagyok mert elertem olyat amit te sose ;)
2015. szept. 7. 19:58
 20/31 anonim ***** válasza:
Én 13 éves vagyok, 81 kg és 170 cm. Azt szeretném kérdezni, hogy te milyen módszerrel fogytál ilyen gyorsan? Mert ezek a sikerek egyszerűen szenzációsak :)
2015. szept. 7. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!