Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS, mitől kezdtem el hízni?

SOS, mitől kezdtem el hízni?

Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok, jönnek fel a kilók es nem tudom mitől. 19 éves lány vagyok, 166 centi mostmár 53-4 kiló. Régen 52 voltam, majd egy számomra hatalmas stressz miatt 2 hét alatt lejött rólam 5 kiló, így lettem 47. Akármit ehettem nem hiztam, tényleg ebből állt a kajalasom: reggelire fornetti kakaoval, ebédre leves es fozelek hússal, vacsora szendvics kakaoval. Szeptemberben megis elkezdtem hízni, egy hét alatt lettem 50, majd utána most januárban 52, január végen 53-4... Amióta hizok nem reggelizek csak banánt es kakaót, ebédre fozelek es hús, vacsorára szendvics es kakaó. Oké, nem a legegészségesebb, de szerintem ettől nem hízhatnek ennyit. Múlt május óta edzek, ami következtében formálódik a testem,de szerintem ez attól se lehet. A fenekem nőtt sokat meg a combom, meg a hasam de azon csak én látom. Mitől lehet így hízni? Régen volt hogy minden nap bevágtam egy tábla csokit, ahhoz képest most sokkal kevesebb édességet eszek....
2015. jan. 25. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
a stressz miatti nagy fogyás után elkezdett tartalékolni a szervezeted, és most bevágja zsírraktárba a szénhidrátok nagy részét, amiből ráadásul sokat is viszel be (kakaó, banán, szendvics). próbálj meg diétázni, de okosan. sok fehérje, zöldség, kakaó és társai felejtősek. ezzel helyre tudod tenni az anyagcserédet.
2015. jan. 25. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:

De igen ezektől hízol: " banánt es kakaót, ebédre fozelek.. , vacsorára szendvics es kakaó "

Rosszul étkezel, teljesen, semmi meglepő nincs ebben ,hogy hízol.

2015. jan. 25. 18:02
 3/3 anonim válasza:

Igaza van az előzőnek . Rosszul étkezel.

És mozogsz valamit? El kéne kezdeni futni, hasadra meg felülésezni, nekem az bevált.

2015. jan. 25. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!