SOS, mitől kezdtem el hízni?
Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok, jönnek fel a kilók es nem tudom mitől. 19 éves lány vagyok, 166 centi mostmár 53-4 kiló. Régen 52 voltam, majd egy számomra hatalmas stressz miatt 2 hét alatt lejött rólam 5 kiló, így lettem 47. Akármit ehettem nem hiztam, tényleg ebből állt a kajalasom: reggelire fornetti kakaoval, ebédre leves es fozelek hússal, vacsora szendvics kakaoval. Szeptemberben megis elkezdtem hízni, egy hét alatt lettem 50, majd utána most januárban 52, január végen 53-4... Amióta hizok nem reggelizek csak banánt es kakaót, ebédre fozelek es hús, vacsorára szendvics es kakaó. Oké, nem a legegészségesebb, de szerintem ettől nem hízhatnek ennyit. Múlt május óta edzek, ami következtében formálódik a testem,de szerintem ez attól se lehet. A fenekem nőtt sokat meg a combom, meg a hasam de azon csak én látom. Mitől lehet így hízni? Régen volt hogy minden nap bevágtam egy tábla csokit, ahhoz képest most sokkal kevesebb édességet eszek....2015. jan. 25. 16:44
1/3 anonim válasza:
a stressz miatti nagy fogyás után elkezdett tartalékolni a szervezeted, és most bevágja zsírraktárba a szénhidrátok nagy részét, amiből ráadásul sokat is viszel be (kakaó, banán, szendvics). próbálj meg diétázni, de okosan. sok fehérje, zöldség, kakaó és társai felejtősek. ezzel helyre tudod tenni az anyagcserédet.
2/3 anonim válasza:
De igen ezektől hízol: " banánt es kakaót, ebédre fozelek.. , vacsorára szendvics es kakaó "
Rosszul étkezel, teljesen, semmi meglepő nincs ebben ,hogy hízol.
3/3 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek . Rosszul étkezel.
És mozogsz valamit? El kéne kezdeni futni, hasadra meg felülésezni, nekem az bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!