Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért kezdtem hízni?

Miért kezdtem hízni?

Figyelt kérdés

már 2 éve hogy lefogytam, s tartom a súlyomat

akkor így ettem általába: gabonapehely tejjel, joghurt, egy kis ebéd rendes főtt kajából nagyon néha egy kis édesség.

majd mikro lefogytam ettem még este is gabonapelyhet tejjel.

aztán áttértem 2 tk kenyér reggelire, tízóraira is ugyanaz pulyakmell sonkával, s amit anya főzött. és volt hogy reggeli tízóraira péksütit ettem.

és nem híztam semmit, melette nagyon keveset, sőt alig mozogtam.

erre most ugyanígy eszek és 2 év után elkezdtem hízni, nem kilóba, hanem zsírosodni. miért pont most?! ha eddig neM?!

168 centi 49kiló 20 éves lány

2013. jún. 10. 19:55
 1/2 anonim válasza:
168 centihez egyáltalán nem sok sőt nagyon is kevés a 49 kiló. Mégis mennyi voltál mielőtt "híztál" ? Amúgy nem tudom velem is hasonló a helyzet én is most kezdtem el hízni mint az állat,pont ma vagyok 18, lehet most kezdek el nőiesedni a többség ezt mondja, hát nagyon nem örülök neki eléggé kétségbe vagyok esve. Lehet veled is ez történik csak kicsit később érő típus vagy?
2013. jún. 10. 22:47
 2/2 anonim ***** válasza:
A tinik még nem híznak, könnyű nekik lefogyni, és megtartani, viszont 20 éves korod körül kezdesz veszíteni az izomzatodból... ha nem tornázol, nem ehetsz annyit és úgy mit régen.
2013. jún. 11. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!