Miért kezdtem hízni?
Figyelt kérdés
már 2 éve hogy lefogytam, s tartom a súlyomat
akkor így ettem általába: gabonapehely tejjel, joghurt, egy kis ebéd rendes főtt kajából nagyon néha egy kis édesség.
majd mikro lefogytam ettem még este is gabonapelyhet tejjel.
aztán áttértem 2 tk kenyér reggelire, tízóraira is ugyanaz pulyakmell sonkával, s amit anya főzött. és volt hogy reggeli tízóraira péksütit ettem.
és nem híztam semmit, melette nagyon keveset, sőt alig mozogtam.
erre most ugyanígy eszek és 2 év után elkezdtem hízni, nem kilóba, hanem zsírosodni. miért pont most?! ha eddig neM?!
168 centi 49kiló 20 éves lány
2013. jún. 10. 19:55
1/2 anonim válasza:
168 centihez egyáltalán nem sok sőt nagyon is kevés a 49 kiló. Mégis mennyi voltál mielőtt "híztál" ? Amúgy nem tudom velem is hasonló a helyzet én is most kezdtem el hízni mint az állat,pont ma vagyok 18, lehet most kezdek el nőiesedni a többség ezt mondja, hát nagyon nem örülök neki eléggé kétségbe vagyok esve. Lehet veled is ez történik csak kicsit később érő típus vagy?
2/2 anonim válasza:
A tinik még nem híznak, könnyű nekik lefogyni, és megtartani, viszont 20 éves korod körül kezdesz veszíteni az izomzatodból... ha nem tornázol, nem ehetsz annyit és úgy mit régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!