Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A szobabicikli mennyire...

A szobabicikli mennyire hatásos, ha a fenekemet akarom kisebbíteni és a combomat?

Figyelt kérdés

Egészségesen fogok mellette enni, sok zöldség, stb.

Mennyi idő alatt indul be a fogyás? Mikor fog látszódni? Olvastam itt az oldalon, h a válaszoló ismerősének a biciklizést túlzásba vitte és nagy feneke lett tőle. Mikortól túlzás? Hogyan kell csinálni, hogy fogyjak tőle?

7kg-ot akarok fogyni, nyár elején ennyi voltam és nem jön rám a nadrágom! Alig bírom begombolni. Muszáj lefogynom áprilisra, mert ballagásom lesz és jónak kell lennie a nadrágnak!

174cm/65kg 19/L

Légyszi segítsetek!!! :( (Edzőteremre nincs pénzem, sem futópadra, csak szobabicikli van itthon!)

2010. febr. 8. 14:35
 1/6 A kérdező kommentje:
A combommal és a fenekemmel van probléma! Azok nőttek meg szemmel láthatóan!!!
2010. febr. 8. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a biciklizéstől nem lesz nagy feneked :D el ne hidd ezeket a hülyeségeket. nyugodtan biciklizz lehetőleg napi 40 percet minimum. ha mellette figyelsz a kajálásra akkor fogyni fogsz. mindenhonnan.
2010. febr. 8. 14:41
 3/6 anonim válasza:
Futópad nélkül is eljárhatsz futni, az is segít.
2010. febr. 8. 15:02
 4/6 anonim válasza:
Én is gyűröm a szobabringát, kb egy hónap múlva, kerekedik a popsi, de csak ha minden nap legalább 20 percet tekersz, és utána lazítsd a láb izmaidat, ne csak leugorj róla, ha nem csinálj, pár nyújtó gyakorlatot! Én este 6 után már nem eszek, de amúgy nappal amit megkívánok, és most jól tartom a súlyomat! Sok sikert!
2010. febr. 8. 15:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ohh, ilyen hidegben nem járok futni, mert félek, h megfázom! :S

Utolsó! Hogy érted azt, h kerekedik a popsid? :D Nekem elég kerek és az a baj vele, h nagy! Kisebbet szeretnék és fogyni akarok a combomból és a fenekemből ill. a kettő találkozásából! :S

2010. febr. 8. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Most őszintén.. ki fut ilyen időben a szabadban? Tiszta sár/jég/hó minden.. Elég egy rossz mozdulat, és akkor hetekig ágyhoz van kötve az ember. Tapasztalatból mondom, nyáron heti 5-6szor futom le a 8km-es távomat.

Egyébként szerintem jó lesz az a szobabicikli. Úgy a leghatásosabb, ha minimum 30 percig tekersz vele. Első 5 perc laza bemelegítés, aztán 1percig teljes erődből hajtod. Majd jöhet a normál-gyors tempó felváltva. Sok sikert!:)

2010. febr. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!