A szobabicikli mennyire hatásos, ha a fenekemet akarom kisebbíteni és a combomat?
Egészségesen fogok mellette enni, sok zöldség, stb.
Mennyi idő alatt indul be a fogyás? Mikor fog látszódni? Olvastam itt az oldalon, h a válaszoló ismerősének a biciklizést túlzásba vitte és nagy feneke lett tőle. Mikortól túlzás? Hogyan kell csinálni, hogy fogyjak tőle?
7kg-ot akarok fogyni, nyár elején ennyi voltam és nem jön rám a nadrágom! Alig bírom begombolni. Muszáj lefogynom áprilisra, mert ballagásom lesz és jónak kell lennie a nadrágnak!
174cm/65kg 19/L
Légyszi segítsetek!!! :( (Edzőteremre nincs pénzem, sem futópadra, csak szobabicikli van itthon!)
Köszönöm!
Ohh, ilyen hidegben nem járok futni, mert félek, h megfázom! :S
Utolsó! Hogy érted azt, h kerekedik a popsid? :D Nekem elég kerek és az a baj vele, h nagy! Kisebbet szeretnék és fogyni akarok a combomból és a fenekemből ill. a kettő találkozásából! :S
Most őszintén.. ki fut ilyen időben a szabadban? Tiszta sár/jég/hó minden.. Elég egy rossz mozdulat, és akkor hetekig ágyhoz van kötve az ember. Tapasztalatból mondom, nyáron heti 5-6szor futom le a 8km-es távomat.
Egyébként szerintem jó lesz az a szobabicikli. Úgy a leghatásosabb, ha minimum 30 percig tekersz vele. Első 5 perc laza bemelegítés, aztán 1percig teljes erődből hajtod. Majd jöhet a normál-gyors tempó felváltva. Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!