Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez megfelelő étrend?

Ez megfelelő étrend?

Figyelt kérdés

176 cm magas, 65 kg-s lány vagyok. Nem szeretnék sokat fogyni (kb. 5kg-t), de azt tartósan. Ez a holnapi menüm:

R.: 1 banán, egy pohár 2.8%os tej

T.: 1 alma/narancs

E.: egy tányér húsleves (a leve)

U.: Kefír (kaukázusi)

V.: Főtt tojás zöldségsalátával

Mozogni sajnos csak heti kétszer tudok, de minden nap sétálok kb. egy órát, szinte mindenhova gyalog megyek.

Mit változtatnál rajta?

2010. febr. 7. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egész jó,viszont én reggelről elhagynám azt a 2,8%-os tejet.

Sok sikert!

2010. febr. 7. 21:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. febr. 7. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a banánt elhagynám mert sok benne a cukor,meg amúgy is reggelire többet kéne enned,pl:rozskenyere sonkás szendvics sok zöldséggel,vagy rozskenyeres piritós....
2010. febr. 8. 07:29
 4/9 anonim ***** válasza:
*rozskenyeres
2010. febr. 8. 07:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Szuper, főleg mert jó sok állati fehérje van benne, ami meggátolja, hogy a szervezeted feleméssze az izomzatodat!!! Komolyan úgy gondoljátok, hogy nulla tudással összetudtok vaktában lövöldözve rakni egy normális étrendet??? Pfff

Egy darab gyümölcs nem étkezés. Egy tányér leves az egy tányér zsíros víz, és szintén nem étkezés... Kefír? Minek? Jó zsíros tej??? Minek? Ezeket honnan szopjátok... borzasztó.

2010. febr. 8. 11:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt hogy gondoltad?Ráadásul a terved szerint vacsira eszel legtöbbet.Többet érnél párolt zöldséggel és főt csirkemellel,aki meg azt írja,hogy még a tejet is hanyagolja,hát arra már tényleg nem tudok mit mondani.Amúgy meg 176 magassághoz megfelelő a 65 kg.De vigyázz a diétával,ha mindenképpen csinálni akarod,mert ha a szervezeted megszokja,hogy aig viszel be pár száz kalóriát,akkor ha eléred a megfelelő testsúlyt és elkezdesz enni,kétszerannyit fogsz visszaszedni.Ha így diétázol életed végéig így kell enned plusz sport.
2010. febr. 8. 15:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csirkemellet ettem tegnap is meg ma is :) Ez a hétfői étrendem lett volna, de napközbe rájöttem, hogy kissé hiányos. Inkább próbálkozok tornával, végül is feszesíteni kellene..:)
2010. febr. 9. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
11.17. Én veled vagyok, oltsuk a hülyéket!:D
2010. febr. 14. 16:25
 9/9 anonim ***** válasza:
16.25 :)
2010. febr. 14. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!